Hírarchívum - 2020. augusztus

Mobilokra költözik a Company of Heroes

Hamarosan az okostelefonokat is meghódítja minden idők egyik legjobb második világháborús stratégiája, a Company of Heroes. Az irányítást teljes mértékben a kisképernyőkhöz igazították a fejlesztők.

Launch traileren a Tony Hawk’s Pro Skater 1 and 2

Nem kell már sokat várni a Tony Hawk’s Pro Skater 1 and 2 megjelenésére, a készítők pedig ennek apropóján közzétették a kollekció launch trailerét. Az biztos, hogy az Activision ezúttal sem aprózta el a felújítást!

Marvel's Avengers - ma estétől mindenki bétázhat

A Crystal Dynamics biztosította a Bosszúállók rajongóinak a hétvégi programot, ugyanis ma estétől elindul a játék nyilvános bétatesztelése, amiben ezúttal már platformtól függetlenül bárki részt vehet.

Szeptember közepén érkezik a Crysis Remastered

A kiváltott reakciók miatt a Crysis Remastered végül csak Nintendo Switchre futott be júliusban, a többi bejelentett platformra vonatkozó megjelenési dátumára egészen mostanáig várnunk kellett.

Egyre biztosabb a Mass Effect-trilógia létezése?

A VentureBeat nem először kínoz minket a Mass Effect-trilógia lehetséges újrakiadásának gondolatával, és most újabb árulkodó jelek kerültek elő, amelyek arra utalnak, hogy már októberben megjelenhet a projekt.

Demon's Souls Remake - a PS5 nyitócíme lesz?

Érdekes spekulációk indultak el a Bluepoint Games Demon's Souls remake-jével kapcsolatban. A játék még augusztus 13-án korhatár-besorolást kapott, ami alapján egyesek úgy vélik, hogy a PS5-tel együtt érkezhet az akció-RPG.

Major Nelson interjúja a bunyós békákkal

A Battletoads harci békái 26 éves kihagyás után tegnap visszatértek a képernyőinkre, és ennek örömére most egy videóinterjúban mesélik el az xboxos divízió egyik legismertebb figurájának, hogy miért is az ő rebootjuk a legmenőbb.

Launch traileren a Remnant: From the Ashes DLC-je

Tegnap az utolsó DLC-jével együtt megkapta a maga Complete Editionjét a Remnant: From the Ashes, aminek az örömére most érkezett egy rövid előzetes is a Subject 2923 kiegészítőről.

Új platformokat hódítanak meg a Pyro klasszikusai

Hamarosan PlayStation 4-en és Xbox One-on is játszhatóvá válik a Commandos 2 és a Praetorians felújított változata, a minap érkezett bejelentés szerint szeptember közepéig kell várnunk a portokra.

Ígéretes kínai fejlesztés a Black Myth: Wukong

Ígéretes akció-szerepjátékot villantott a kínai Game Science csapata, méghozzá rögtön egy 13 perces gameplay videó segítségével. A srácok most óriási toborzásban vannak, ezen múlik az is, hogy mikorra tudják befejezni az anyagot.