Hírarchívum - 2020. augusztus

Íme, a Suicide Squad: Kill the Justice League

A rengeteg pletyka után a DC FanDome műsorán végre lelepleződött a Rocksteady legújabb játéka, a Suicide Squad: Kill the Justice League is. A gonosztevők bandája Brainiac seregeivel és az agymosott Supermannel száll szembe.

Megérkezett a The Batman előzetese is

A DC FanDome műsorán levetítették Matt Reeves Batman-filmjének első előzetesét, így megtudhattuk azt is, hogyan fest Robert Pattinson bőregérkosztümje ebben a sötét hangulatú, erőszakos adaptációban.

Felsorakozik az új Suicide Squad

A DC FanDome apropóján lehullott a lepel a James Gunn-féle Suicide Squad-film főszereplőiről. A pletykáknak megfelelően akadnak visszatérők az első moziból, de főleg új arcokkal találkozunk majd.

Hivatalos: Flashpoint-adaptáció lesz a Flash-mozi

A készítők két concept art kíséretében erősítették meg a pletykákat, miszerint a 2022-ben érkező Flash-film a Flashpoint történetét veszi majd alapul, és ezzel utat nyit a DC filmes multiverzuma előtt.

Wonder Woman 1984 - Cheetah is bemutatkozik

A DC FanDome apropóján új előzetessel jelentkezett a Wonder Woman 1984 is. A kedvcsináló több látványos és vicces pillanatot is tartalmaz, a legérdekesebb része viszont az, amikor feltűnik benne az új főgonosz, Cheetah.

Lehullott a lepel a Gotham Knightsról

Az ígéreteknek megfelelően a DC FanDome keretei között mutatkozott be a WB Games Montreal legújabb fejlesztése. Beigazolódtak a pletykák: a játék címe Gotham Knights, és nem Batman kapja benne a főszerepet - ő ugyanis halott.

Ennyit szépült az Observer grafikája

Az idei év végén a következő generációs konzolokra is kiadja a Bloober Team a cyberpunk horrorjátékát, a minap pedig kaptunk egy összehasonlítóvideót, amiből kiderül, mennyit szépült az Observer az eredeti kiadás megjelenése óta.

Martha is Dead - pontosították a platformlistát

Az olasz LKA csapata már a The Town of Lighttal is bizonyított, és az eddigi látnivalók alapján az új fejlesztésük, a Martha is Dead is ígéretes darabnak tűnik. Most már azt is tudjuk, hogy milyen platformokra készül.

Sztorielőzetest kapott a Windbound

Már nem kell sokat várni a Windbound megjelenésére, amelyben Karát kísérhetjük el egy nehézségekkel teli kalandra. Hősnőnk egy vihar közepette elsodródott a törzsétől, és most minden erejével azon van, hogy hazajusson.

New Game+ móddal bővült az Iron Man VR

Méretes frissítést kapott a Marvel's Iron Man VR, amely nem csak tartalmilag bővíti ki a játékot, de a töltési időket is jelentősen csökkenti, emellett több olyan javítást hoz magával, amelyek megkönnyítik a játékosok életét.