Hírarchívum - 2020. augusztus

The Last of Us: Part II - Ellie és Joel tovább énekel

A The Last of Us: Part II legújabb frissítése bevezette a Grounded és a Permadeath nehézségi módosítókat. Néhányan már sikeresen megküzdöttek ezekkel az akadályokkal, a kitartást pedig a Naughty Dog két aprócska easter eggel honorálta.

Idén is sikeres volt a Summer Games Done Quick

Véget ért a Summer Games Done Quick, a speedrunnerek egyik legnagyobb éves dzsemborija. Az esemény 2,3 millió dollárnyi összegyűjtött adománnyal zárta a hetet, melyet ezúttal is jótékony célokra fordítanak.

Készül a Fall Guys mobilos változata

A Fall Guys: Ultimate Knockout instant siker lett, így magától értetődő, hogy a Mediatonic és a Devolver is azon ügyködik, hogy minél több platformra eljuttassák a játékukat. Kínában már berendelték a mobilos változatot is.

Cyberpunk 2077 - kapunk ingyenes DLC-ket is

A CD Projekt RED már korábban is elhintette, hogy a következő nagy szerepjátéka, a Cyberpunk 2077 követi majd a The Witcher 3 DLC-modelljét. Most a lengyelek ismét megerősítették: kapunk majd ingyenes tartalmi extrákat a megjelenés után is.

Brit toplista: állatkák és sportjátékok

Eseménytelen hetet tudhatunk magunk mögött a fizikai játékmegjelenések terén, így nem meglepő, hogy az Animal Crossing: New Horizons újra elfoglalta a brit toplista trónját. Csak egy új megjelenés, a PGA Tour 2K21 került be az élmezőnybe.

Project CARS 3 - rengeteg gameplay érkezett

Már csupán napok vannak hátra a Project CARS 3 premierjéig, így itt az idő, hogy mi is bemelegítsünk a versenyekre. Lássuk, hogyan is festenek a szélsebes körversenyek PC-n, ultra beállításokkal, 4K felbontásban!

Hasznos javításokat hoz a Fall Guys frissítése

Nincs is annál bosszantóbb, mint amikor az egyik rivális zselébab egy furcsa bugot vagy exploitot kihasználva csaklizza el előlünk a koronát. A Fall Guys következő frissítése orvosol néhány hibát, és elhoz pár régen várt újítást.

Megvan a Shazam! 2 alcíme

Viszonylag kevés újdonsággal szolgált a DC FanDome Shazam!-panelje, de annyit megtudhattunk, hogy a folytatás a Fury of the Gods alcímmel kerül majd moziba. Valószínűnek tűnik, hogy a dzsinn, Sinbad is szerepel majd a filmben.

Justice League - négyórás a Snyder Cut

A korábbi ígéreteknek megfelelően a DC FanDome porondján lepörgött a Justice League rendezői változatának előzetese is, melyben rengeteg kivágott jelenetet láthatunk. Zack Snyder elhintett egy-két infómorzsát is a filmmel kapcsolatban.

Friss concept artokon a Black Adam-film

A DC FanDome műsorán nem felejtették el a régóta készülő Black Adam-filmet sem. Megismerhettünk néhány részletet a történetről, illetve kaptunk néhány koncepciórajzot Dwayne Johnson karakteréről is.