Hírarchívum - 2020. augusztus

Iron Harvest - éljen a Szász Birodalom!

Az Iron Harvest világában a Nagy Háború ugyanúgy lezajlott, mint nálunk, ám sokkal baljósabb eredménnyel. A gigantikus mechák által vívott, nem lankadó harcok középpontjában három frakció áll, most a Szász Birodalmat ismerhetjük meg.

Keleti démonok várnak az Eastern Exorcistban

A Wildfire Game korai hozzáférésbe lépő akció-RPG-jét az ázsiai mondavilág ihlette. Az Eastern Exorcistban egy gyakorlott démonvadászt irányítunk, akinek az a dolga, hogy megszabadítsa a világot a megtestesült káosztól.

Megjelent a Factorio

Nyolcévnyi fejlesztés után végre elérte az 1.0-t a Wube Software gyármenedzselő játéka. Noha a fejlesztői támogatásnak ezzel természetesen messze nincs vége, mégis üdvös látni, hogy a Factorio túllép az early accessen.

Legósítva tér vissza a Star Wars Holiday Special

Noha az eredeti Star Wars Holiday Special annyira borzasztó volt, hogy mindössze egyetlen alkalommal került adásba, a Disney most újra megpróbálkozik az ünnepi Star Wars-műsorral - ezúttal ráadásul LEGO-kiadásban.

Tony Hawk’s Pro Skater 1 and 2 - ilyen volt, ilyen lett

Mától érhető el a Tony Hawk’s Pro Skater 1 and 2 demója, persze csak azok számára, akik előrendelték a játékot. A GameSpot jóvoltából most egy összehasonlítást is kaptunk az eredeti és a felújított Warehouse-ról.

A 3D Realms is saját eseményt szervez

Az indie fejlesztésű old-school lövöldék szerelmeseit szeretné megszólítani a 3D Realms a szeptember első hétvégéjén tartandó online eseményével, a Realms Deep 2020-szal. Bejelentésekre és egy sor sztárvendégre számíthatunk majd.

Hónapokkal később rendezik meg a jövő évi GDC-t

A koronavírus-járvány miatt az idei Game Developers Conference-t lefújták, a rendezvényt egy online eseménnyel pótolták. Egyelőre úgy fest, hogy a jövő évi konferenciát sem tarthatják meg a szokásos menetrend szerint.

Az Arkham Origins-csapat is bejelentésre készül

Közzétették a jövő héten esedékes DC FanDome menetrendjét, amely megerősíti: a Batman: Arkham Originst jegyző WB Games Montreal is az online esemény keretei között fogja bemutatni az új játékát.

Androidra is megérkezett a Civilization VI

A Firaxis nagyszerű 4X-játéka korábban már megkapta a meglepően remek portját iOS-en, mostantól pedig végre az androidos tabletek és mobiltelefonok felhasználói is felépíthetik a saját civilizációikat.

Visszatérhet a Scott Pilgrim-játék

A tizedik születésnapját ünnepli a Scott Pilgrim a világ ellen filmes és videojátékos adaptációja, a rajongók pedig a játék újrakiadásáért kampányolnak. A Ubisoft már felkereste az eredeti képregény szerzőjét.