Hírarchívum - 2020. augusztus

Hitman 3 - fejlesztői videón a VR-mód

A Hitman 3 megjelenésével VR-ban is végigjátszhatjuk majd a World of Assassination teljes trilógiáját. Az IO Interactive csapata erről a merész, új megközelítésről mesél a legújabb fejlesztői naplóban.

Többjátékos módot kap a következő Metro-projekt

Az Embracer Group holdingtársasága felvásárolta a Metro 2033-at és annak folytatásait jegyző 4A Games csapatát. A bejelentést egy érdekes félmondat kísérte: a következő Metro-játék többjátékos móddal érkezik.

Pereli az Apple-t és a Google-t az Epic Games

Miután az Epic Games szembeszállt a platformüzemeltetőkkel, az Apple App Store-jától és a Google Play Store-ról is törölve lett a Fortnite mobilos változata. A fejlesztőcég beperelte a két óriásvállalatot.

Így kezdődik a Control: AWE

A Remedy tegnapi streamjét követők beleleshettek az Altered World Event első negyedórájába. Ha nem vagytok allergiásak a spoilerekre, akkor most ti is lecsekkolhatjátok a Control második DLC-jét.

FIFA 21 - terítéken a karriermód

Vadonatúj trailerrel jelentkezett a minap az Electronic Arts, amiben ezúttal a FIFA 21 karriermódja került a reflektorfénybe. A videó részletesen bemutatja, hogy milyen újdonságokra számíthatunk ebben a módban az idei illesztésben.

Dead by Daylight - élesedett a cross-play

A cross-progression bejelentése után megérkezett a cross-play opció a Dead by Daylighthoz, így most már semmi akadálya nem lehet, hogy együtt játsszanak a PC-sek és a konzolosok a Behaviour Interactive játékában.

Tölthetőek az Epic Games Store heti játékai

Az aktuális heti akció azért is különleges, mert holnap délutánig ingyenesen bezsákolható a frissen megjelent Total War Saga: Troy - ha tehát érdekel az RTS-sorozat legújabb része, nem árt sietni!

Új képet kaptunk a Spider-Man: Miles Moralesből

Egyetlen egy darab új kép érkezett a kizárólag PlayStation 5-re készülő Spider-Man: Miles Moralesből, ami bár nem sok, de legalább mindenki megnyugodhat, hogy nagyon szépen néz ki ray-tracinggel a játékbeli pocsolya.

Szeptemberben jön a The Walking Dead: Onslaught

Pontos megjelenési dátumot kapott a The Walking Dead: Onslaught, ami ismét a virtuális valóságba ülteti át a frencsájzt - ezúttal azonban a képregények helyett, az AMC-sorozatát veszi alapul.

Team Fortress 2-karakterrel erősít a Fall Guys

A Fall Guys: Ultimate Knockout sikerei, úgy látszik, felkeltették a Valve érdeklődését is, mert villámgyorsan megjelent a Team Fortress 2 közkedvelt és nagyszájú karaktere a Mediatonic játékában.