Hírarchívum - 2020. augusztus

Marvel's Avengers - befutott a gépigény

Már csak pár hét, és megérkezik a Marvel's Avengers, így időszerű volt, hogy a Crystal Dynamics megossza a játék hivatalos gépigényét, hogy akinek szükséges, az még időben tudjon fejleszteni a PC-jén.

Second Extinction - szeptemberben early access

Ha a dinoszauruszok maguktól nem hajlandóak kihalni, egy kis segítséget kell adnunk nekik ehhez. Az Avalanche és a Systemic Reaction játékában mutáns dinókra vadászhatunk, a vadászidény pedig szeptemberben veszi kezdetét.

Switchre is eljut az Oddworld: New 'n' Tasty!

A Nintendo Switch a Stranger's Wrath és a Munch's Oddyssey után újabb Oddworld-játékot kap, méghozzá az 1997-es Abe's Oddysee remake-jét. A New 'n' Tasty! már minden lényeges platformra eltalált, így épp ideje volt, hogy a Switchet is bevegye.

Csapatalapú shooterben térnek vissza a G.I. Joe-k

A nyolcvanas évek akciófigurái új alakot öltenek, ezúttal egy csapatalapú lövöldében válnak újra játszhatóvá. A G.I. Joe: Operation Blackout single- és multiplayer-tartalommal érkezik majd az ősszel.

Ismét gameplayt villant az Atomic Heart

Az Atomic Heart egy ideje hallgatott magáról, most azonban újra felbukkant. Egy hétperces gameplayt hoztak nekünk a készítők, a videón pedig azt is felmérhetjük, látványügyileg fejlődött-e a játék.

Microsoft Flight Simulator - repülők és repterek

Egy hét sincs már hátra a Microsoft Flight Simulator megjelenéséig, de addig is van még miben gyönyörködnünk. A legújabb videó a repülők mellett a reptereket is szemlézi, amiket érinthetünk égi útjaink során.

Kafka világa életre kel a Metamorphosisban

„Amikor egy reggel Gregor Samsa nyugtalan álmából felébredt, szörnyű féreggé változva találta magát ágyában." A Metamorphosisban te lehetsz Samsa, a dolgod pedig, hogy bogárként is boldogulj egy nálad sokkal nagyobb világban.

WWE 2K Battlegrounds - videó a játékmódokról

Vadonatúj, gameplay pillanatokat is tartalmazó előzetest kapott a Saber Interactive gondozásában készülő WWE 2K Battlegrounds, ami a sorozat renoméját igyekszik visszaállítani azzal, hogy egyáltalán nem veszi magát komolyan.

Rendezői kommentárt kapott a Ghost of Tsushima

Egy majdnem háromperces rendezői kommentár érkezett a Ghost of Tsushimához, amiben a készítők többek között arról mesélnek, hogy miként olvad össze a fantázia a valós történelmi eseményekkel a játékban.

Tony Hawk's Pro Skater 1 and 2 - új traileren a demó

Nyúlfarknyi kis előzetest kapott a Tony Hawk's Pro Skater 1 and 2 remake-elt kiadásának kipróbálható verziója, ami továbbra is fájóan arra emlékeztet minket, hogy a Warehouse demó nem mindenki számára lesz hozzáférhető.