Hírarchívum - 2020. augusztus

Már játszható a Prince of Persia: The Dagger of Time

A Ubisoft szokatlan módon élesztette újra az egyik legnagyobb franchise-át. A Prince of Persia: The Dagger of Time egy 2-4 főre szóló virtuális szabadulószoba, ahonnan csakis az időt manipulálva menekülhetünk meg.

Control - hamarosan érkezik az Ultimate Edition

A hónap végén végre megérkezik a Remedy játéka a Steamre, méghozzá az eddigi legteljesebb formájában. Az Ultimate Edition azonban nem csak a Valve áruházának kiváltásága lesz, konzolokon és az Epic Games Store-ban is beszerezhetjük majd.

Lesz még idén Steam Game Festival

Nagy sikernek bizonyult a Steam Game Festival, amit idén már harmadszorra rendeznek meg az ősszel. Sok részletet egyelőre még nem tudunk a következő rendezvényről, de biztosra vehetjük, hogy ezúttal sem maradunk demók nélkül.

Távozik a Microsoft Store-ból a Forza Horizon 3

Akárcsak a széria előző részeit, úgy hamarosan a Forza Horizon 3-at is utoléri a Microsoft kaszája, és nem lesz már elérhető redmondiak digitális áruházában. Addig viszont egy hatalmas kedvezménnyel csaphatunk le a játékra.

Minecraft Dungeons - közeleg a tél

Amíg nálunk tombol a kánikula, a Minecraft Dungeons világában sálat húznak a kockafejű kalandorok. Jövő hónapban érkezik a játék következő DLC-je, a Creeping Winter, mellette pedig számíthatunk néhány egyéb újdonságra is.

Fejlesztői naplón a The Dark Pictures: Little Hope

Ősszel újabb epizóddal bővül a The Dark Pictures antológiája, de már most betekinthetünk a kulisszák mögé. A Little Hope legújabb fejlesztői naplójában Will Poulter mesél a szerepéről.

Nehezebb lesz a The Last of Us: Part II

Új nehézségi fokozatokat kapunk a The Last of Us: Part II következő frissítésében. Az első részből ismerős Grounded minden szempontból halálosabbá teszi a játékot, a permadeath pedig nem hagy esélyt az újrakezdésre.

Új Def Jam-játék a láthatáron

Régen hallottunk a rappereket egymásnak eresztő verekedős játékról, de úgy tűnik, nem kell már sokat várnunk a visszatérésre. A Def Jam Recordings Twitteren szellőztette meg az új epizód érkezését.

Novemberben kerül piacra az Xbox Series X

A Halo Infinite csúszását követően a Microsoft egy friss blogposztban leszűkítette az Xbox Series X megjelenési dátumát. Az újgenerációs konzol a várakozásoknak megfelelően, még az ünnepek előtt piacra kerül.

Megjelent a Risk of Rain 2, íme, a launch trailer

Az 1.0-s változatával a Risk of Rain 2 elhagyta a korai hozzáférést, így már hivatalosan is teljes a népszerű roguelike 3D-sített folytatása. Az újdonságokról a launch trailer értekezik bővebben.