Hírarchívum - 2020. augusztus

Távozik a Capcom egyik veteránja

Harminc év után távozik a Capcom egyik legendás munkatársa, Yoshinori Ono, akinek a neve főleg a Street Fighter-széria kedvelőinek csenghet ismerősen, de ezenkívül rengeteg másik projekten dolgozott még a cégnél a három évtized alatt.

Ismét lebukott az Xbox Series S?

Eddig is nyílt titok volt, hogy érkezik az Xbox Series X kistestvére, ami korábban Lockhart kódnéven, vagy - ami valószínűsíthetően a neve lesz - Xbox Series S-ként bukkant fel többször is. Most ismét egy sokatmondó bizonyíték került elő.

TESO - új előzetesen a Stonethorn DLC

Nem maradnak új tartalmak nélkül a The Elder Scrolls Online játékosai azután sem, hogy elstartolt az összes tervezett platformon a Dark Heart of Skyrim esemény. Most a hamarosan érkező Stonethorn DLC-pakkról érkezett egy rövid előzetes.

Psychonauts 2 - újabb gameplay pillanatok érkeztek

Jack Black eddig is jó kapcsolatot ápolt a Double Fine Productions csapatával, így nem olyan nagy meglepetés, hogy a Psychonauts 2 legújabb gameplay pillanataiba egy rövid ideig az ő tolmácsolásán keresztül tekinthetünk bele.

Cory Barlog bizakodó a PS5-tel kapcsolatban

A 2018-as God of War rendezője, Cory Barlog kimondottan pozitívan vélekedik mind a PlayStation 5 hardveréről, mind a velejáró generációváltásról. Az úriember szerint néhány igazán áll-leejtős dolgot is látni fogunk a next-gen konzolokon.

Horizon: Zero Dawn - problémák a PC-s porttal

Két nappal ezelőtt jelent meg az idáig PlayStation 4-exkluzivitásban tartott játék, a Horizon: Zero Dawn PC-re is, és bár Aloy kalandja hatalmas népszerűségnek örvend, többen számolnak be komoly problémákról a porttal kapcsolatban.

Ghostwire: Tokyo - lelepleztek egy fontos feature-t

Nagyon sok kérdésünk van még az élő legenda, Shinji Mikami új játékával kapcsolatban, de most végre kiderült egy nagyon fontos dolog a Ghostwire: Tokyóval kapcsolatban: megsimogathatjuk majd a kutyákat benne.

Final Fantasy VII Remake - viszik, mint a cukrot

Hiába lett a Final Fantasy VII remake-je PlayStation 4-exkluzív cím, így is nagyon szép eladási számokat produkált a megjelenése óta eltelt az első négy hónapban - ezzel a Square Enix legjobban fogyó PS-játékává avanzsálva magát.

Diablo IV - jól haladnak a munkálatok

Egyelőre nem tudunk túl sok mindent a Diablo negyedik részéről, arról pedig, hogy mikor érkezhet a játék még csak találgatni sem merünk. Rod Fergusson azonban most megnyugtatott mindenkit - a vírus nem tett keresztbe a fejlesztésnek.

Már hallgatható az Assassin's Creed: Valhalla zenéje

Néhány hónapot még várnunk kell az Assassin's Creed: Valhalla megjelenéséig, de a játék soundtrackjével már most megkezdhetjük az alapozást. A hét számot tartogató EP-hez még egy külön előzetes is érkezett.