Hírarchívum - 2021. január

Switchre is jön Kingdoms of Amalur: Re-Reckoning

Idén márciusban a Nintendo konzoljára is ellátogat a Kingdoms of Amalur: Reckoning tavaly ősszel megjelent újrázása, valamint megnyugtattak mindenkit a készítők, hogy nem feledkeztek meg a beígért kiegészítőről sem.

Multiplayerrel érkezhet a VR-os Splinter Cell

Azon kívül, hogy egy VR-spinoff erejéig visszatér Sam Fisher, egyelőre semmi kézzelfoghatót nem tudunk a virtuális valóság segítségével megelevenedő Splinter Cell-játékról - nemrég viszont felbukkant egy beszédes álláshirdetés.

Final Fantasy XV - távozik a Game Passből

Az új indulók mellett sajnos néha azokról a játékokról is említést kell tennünk, amelyek hamarosan elhagyják az Xbox Game Passt, és most a Microsoft előre jelezte, hogy pontosan ez fog történni a Final Fantasy XV-tel is.

Újabb játékkal bővül a PUBG univerzuma

Komoly univerzumépítésbe fogott a PlayerUnknown's Battlegrounds mögött álló dél-koreai vállalat, ugyanis kiderült, hogy nem csak a The Callisto Protocol lesz az egyetlen új cím, ami ebben a világban játszódik majd.

Apex Legends - lebukott a Switch-verzió premierje?

Hamarosan élesedik az Apex Legends nyolcadik szezonja, és ahogy egyre több dolog derül ki az újdonságokról, úgy válik elkerülhetetlenné, hogy véletlenül extra információk is kiszivárogjanak.

Valheim - indul az Early Access

Az Iron Gare és a Coffee Stain stílszerűen, egy jó adag skandináv death metal kíséretében jelentette be, hogy jövő hónapban már játszható lesz a vikinges túlélőjátékuk, a Valheim.

The Shore - lovecrafti horror az elhagyatott szigeten

H. P. Lovecraft történetei rengeteg videojátéknak adtak már ihletet, de csak kevesen tűntek ki a tömegből. Ares Dragonis indie alkotása egy belsőnézetű puzzle-játékként próbál szerencsét a témakörben.

Fejlesztői videón a Project: Mara

A Ninja Theory egyik legújabb alkotása, a Project: Mara egyetlen helyszínen, egy valódi lakásban játszódik majd. Ennek köszönhetően a csapat elképesztő részletességgel modellezhette le a környezetet.

Újra sínen a The Witcher forgatása

A koronavírus-járványnak és Henry Cavill balesetének köszönhetően nem volt menetrendszerű a The Witcher-sorozat második évadának forgatása, de szerencsére ismét sínen van a produkció.

Színre lép Fuse, az Apex Legends legújabb hőse

Mintha csak a Mad Max világából rántották volna elő az Apex Legends következő hősét! Fuse, az ausztrál bajkeverő egy sztorielőzetes kíséretében mutatkozott be, de megtudtunk néhány egyéb apróságot is a nyolcadik szezon újdonságairól.