Hírarchívum - 2021. január

Crossoverezik a The Division 2 és a Resident Evil

Idén ünnepli a huszonötödik születésnapját a Resident Evil, a buliból pedig még a The Division 2 ügynökei is kiveszik a részüket. A februári esemény alkalmával a Ubisoft játékában is felölthetjük Raccoon City rendőrségi egyenruháit.

Tömegével csúsznak megint a filmek

Igaz, a koronavírusnak hála már az a hír, ha idejében moziba érkezik egy film, de ettől függetlenül még eleget kell tenni ennek a szomorú feladatnak is. A következő James Bond és a Sony repertoárja is lépett hátra egy nagyot a filmes naptárban.

Destruction AllStars - ismerd meg a sztárokat!

A Destruction AllStarsban mindenkinek az autója a fegyvere. Hogy tüzet okád, tüskéket lövell vagy hanghullámokat bocsát ki, az mindegy, a dolgod, hogy lezúzd a másikat. Az új előzetesen a kocsizúzó sztárok mutatkoznak be.

Készül a Puzzle Quest 3

A népszerű Puzzle Quest-sorozat új számozott darabbal bővül. A Puzzle Quest 3 történetében ugyan sok száz évvel a legutóbbi rész után játszódik, de azt ígéri, hogy visszatér a gyökerekhez: az izgalmas puzzle-ökhöz és a mély RPG-elemekhez.

Sherlock Holmes: Chapter One - a fejlesztő válaszol

A Sherlock Holmes: Chapter One bejelentése óta viszonylagos csönd van a játék körül, ezért a fejlesztők most leülnek velünk, hogy megválaszolják a leggyakrabban feltett kérdéseket.

Resident Evil Re:Verse - az új multiplayer spin-off

A Resident Evil: Village nem magában érkezik, kap egy multiplayer oldalbordát is, ami a Resident Evil-franchise huszonöt éves fennállását ünnepli. A Re:Verse-ben a széria legnépszerűbb figurái esnek egymásnak.

Májusban érkezik a Resident Evil: Village

A Capcom tegnapi Resident Evil-showja elhozta nekünk a játék legújabb előzetesét és első gameplay felvételét, ezenkívül már dátumot is társíthatunk a Resident Evil: Village mellé. A türelmetlenek bele is vethetik magukat a demóba PS5-ön.

Itt nézhetitek vissza a Resident Evil Showcase-t!

Ma este 11 órakor ismét megmutatja magát a Resident Evil: Village. A Resident Evil Showcase-en megkapjuk az első gameplay felvételt a legújabb epizódból, de ezen kívül még sok más érdekességre is számíthatunk a szériával kapcsolatban.

Intelligensebb NPC-kkel jöhet a következő GTA

Érdekes szabadalmat nyújtott be a közelmúltban a Take-Two Interactive és a Rockstar, ami révén, bár hivatalosan nincs kimondva, nehéz nem a következő Grand Theft Auto-játékra asszociálni.

Fantasy játék készül a Naughty Dognál?

Nem titok, hogy a Naughty Dog már nagyban dolgozik a következő játékán, viszont sajnos a projektről egyelőre még semmit nem tudunk - nemrég azonban roppant beszédes képeket osztott meg a csapat vezető látványtervezője az ArtStationön.