Hírarchívum - 2021. január

Fontos frissítést kapott a Company of Heroes 2

Hét év után érkezett egy nagyobb kaliberű frissítés a Relic második világháborús stratégiájához, aminek hála most már a 64-bites operációs rendszereket is támogatja a játék, valamint élesedett a cross-play funkció is.

Több játékon is dolgozik a Santa Monica Studio

Nagyon úgy néz ki, hogy nem csak az új God of War-játékon munkálkodik a kaliforniai csapat, hanem egy idáig még be nem jelentett projekt is készülőben van a fejlesztőstúdiónál.

Ride 4 - begördült a next-gen változat

A Milestone tavaly novemberben dobta piacra a legújabb motoros játékát, amely ma végre megkapta az Xbox Series X/S-re és PlayStation 5-re optimalizált változatát. A legújabb kedvcsináló összegzi az újgenerációs verzió előnyeit.

Ingyenhétvégét tart a Ghost Recon: Breakpoint

Ha a januári uborkaszezonban nincs programotok a hétvégére, és nem tettetek még próbát a Ghost Recon: Breakpointtal, akkor van egy jó hírünk. A mai naptól egészen hétfőig ingyenesen játszható a Ubisoft nyílt világú lövöldéje.

Gabe Newell: számíthatunk új Valve-játékokra

A Valve nem vitte túlzásba az új játékok kiadását az elmúlt időben, de talán ez a következő években megváltozik. Gabe Newell szerint a játékfejlesztő divízió tartogat némi bejelentenivalót.

Fejlesztői videón az Among Us új pályája

Az Among Us fejlesztői egy párszor már megvillantották az Among Us következő pályáját, a legfrissebb helyzetjelentés mellé viszont most egy bemutatóvideót is összedobtak a jókora repülőgépről.

Rövidke reklámvideón a New Pokémon Snap

Nem csak a szörnyecskék csatáztatásáról szól a Pokémon - vannak, akik megelégszenek egy-két jól sikerült fotóval is. Az 1999-es Pokémon Snap utódja egy rövid reklámvideót kapott a megjelenése előtt.

Civilization VI - az új DLC keletre visz

A tavaly útjára indított New Frontier Pass elérkezett az ötödik bővítéséhez. Az egzotikus keletre látogatunk ezúttal, hiszen megkapjuk Vietnamot, mint új játszható nemzetet, valamint Kubilaj kánt is használhatjuk vezetőként.

Two Point Hospital - bővebb konzolos kiadás közelít

A Two Point Studios kórházmenedzselős játéka tavaly kapott már egy konzolos kiadást, most azonban készül egy újabb és nagyobb, amelyben még több DLC-hez férhetünk hozzá az alapjáték mellett.

Demót kap a Balan Wonderworld

A Sonic alkotóinak legújabb, a Square Enix gondozásában készülő játéka egy olyan helyre kalauzol minket, ahol igaz, hogy „színház az egész világ”. Két hónappal a megjelenés előtt demó formájában is kipróbálhatjuk minden platformon.