Hírarchívum - 2021. szeptember

A Netflixhez igazolt az Oxenfree-csapat

A videojátékok világa felé kacsingató Netflix egy nagyszerű indie csapatra vetette ki a hálóját. Az Oxenfree és az Afterparty által ismert Night School Studio mától a streamingszolgáltató alatt húzza az igát.

Utolsó előzetesen a Lemnis Gate

Megjelent a Lemnis Gate, a Ratloop Games és a Frontier Foundry időutazós aréna-shootere. A jeles esemény alkalmával természetesen érkezett egy utolsó kedvcsináló is - csekkoljátok le!

Far Cry 6 - fuss, Chicharrón!

Egy kellően őrületes reklámvideóval jelentkezett a Far Cry 6. A főszerepbe ezúttal Dani Rojas hűséges társa, a bátor kakas, Chicharrón került, aki hétköznapi madár létére sem könnyíti majd meg a helyi milícia dolgát.

Íme, a Games with Gold októberi felhozatala

Az őszi játékzuhatagban sem érdemes megfeledkeznünk az előfizetéseinkről. A Games with Gold akciója ezúttal is négy korábbi címet hozott az Xbox Live Gold és az Xbox Game Pass Ultimate tagjainak.

Battlefield 2042 - jövő héten indul a béta

Egy keveset késve ugyan, de végre a kanyarba ért a Battlefield 2042 nyílt bétatesztje. Ne csináljatok programot jövő hétvégére, hiszen titeket is várnak a 128 főt számláló ütközetek!

A legnépszerűbb karaktereiért perel a Marvel

Több pert is indított a Marvel annak érdekében, hogy ne kelljen osztozkodnia a népszerű karakterein az eredeti alkotók örököseivel. Persze ez így elég csúnyán hangzik, a teljes kép valamivel árnyaltabb természetesen.

Ismét megmutatták magukat az új Pokémon-játékok

Noha a legutóbbi Nintendo Direct-epizódból kimaradtak, az imént befutott egy-egy előzetes a közeljövőben érkező Pokémon-játékokhoz: mozgásban a Brilliant Diamond & Shining Pearl, és a Legends: Arceus is.

Xbox Game Pass-játék lesz a Marvel's Avengers

A Marvel's Avengers is bekerül az Xbox Game Pass kínálatába, méghozzá a létező összes platformon. Az előfizetők szinte minden eddig megjelent tartalmat megkapnak, és a későbbi kiegészítőkhöz is hozzáférnek majd.

Más platformokra is eljuthat a Kena

Noha a Kena: Bridge of Spirits első körben csak PC-re és PlayStationökre jelent meg, a készítők nem zárták ki, hogy más platformokra is eljuthat a Pixar-filmeket idéző akció-kaland.

Befutott a Dolby Vision az Xbox Series-játékokhoz

Megfelelő tévé mellett már Dolby Visionnel is tolhatjuk az Xbox Series X/S kompatibilis játékait, de a Microsoft szerint más HDR-címek is profitálnak a technológiából.