Hírarchívum - 2021. szeptember

League of Legends - a Riot lecsap az AFK-olókra

Kevés bosszantóbb dolog van egy tétlen csapattársnál, a rutinos AFK-játékosok pedig sehol nem szúrnak szemet annyira, mint egy kompetitív MOBA-ban. A Riot Games most alaposan ráfekszik az ügy orvoslására.

Így működik a Lemnis Gate

Jókora előzetessel jelentkezett a Lemnis Gate. A bő ötperces videó igazán hasznos lehet azok számára, akik szeretnék megérteni a játékot, a körökre osztott, időhurokban ragadt FPS ugyanis semmiképp sem nevezhető hétköznapinak.

Pletyka: Star Wars-játékot készít a Quantic Dream

Hogy hangzik egy sztoriközpontú Star Wars-játék a Heavy Rain és a Detroit: Become Human fejlesztőitől? Ha hihetünk Tom Henderson értesüléseinek, akkor hamarosan valóra válhat ez az ötlet.

Final Fantasy XIV - íme, az Endwalker új képességei

Néhány hónapon belül megérkezik a Final Fantasy XIV legújabb nagy expanziója, az Endwalker, amely alaposan kibővíti a játékosok képességeinek tárházát is. Ezt mutatja be a mai videó.

Átlátszó loot boxokkal érkezik a FIFA 22

A FIFA Ultimate Team továbbra is az EA egyik legnagyobb fejőstehene, az egyre terjedő szerencsejáték-ellenes korlátozások azonban megnehezítik a vállalat dolgát. A köztes megoldást idén ismét az átlátszó kártyacsomagok jelentik majd.

Kiszivárgott a Steam Deck operációs rendszere

A SteamDB alapítója, Pavel Djundik elsők között osztott meg felvételeket a Steam OS 3-ról, ami nem csak a nyáron bejelentett Steam Deck operációs rendszere lesz, de lényegében számítógépeken is nyugdíjba küldi a Big Picture módot.

Wuchang - így fest a kínai Dark Souls

Kezd egyre erőteljesebb lenni a nyugati piacon is a kínai játékipar. Ezt mi sem bizonyítja jobban, mint a Leenzee Games legújabb játéka, a Wuchang: Fallen Feathers, ami lényegében a kínai Dark Souls.

Halo 5: Guardians - ne várjuk a PC-s megjelenést

A hét elején valaki sikeresen bejutott a GeForce Now adatbázisába, ami rengeteg játék lehetséges PC-s érkezését leplezte le. Köztük volt a Halo 5: Guardians is, de a 343 Industries közösségi menedzsere, Brian Jarrard tisztázta a helyzetet.

Farming Simulator 22 - lesz crossplay támogatás

A Giants Software megerősítette, hogy a novemberre datált Farming Simulator 22 többjátékos módja crossplay funkcióval felvértezve érkezik, így a virtuális mezőgazdászok platformtól függetlenül művelhetik a földeket, akár közösen is.

Új felvonással jelentkezik az MX vs. ATV-sorozat

A THQ Nordic tegnap este tartott digitális rendezvényén mutatkozott be az MX vs. ATV-sorozat következő felvonása, az MX vs. ATV: Legends, ami ezúttal is a sárdagonyázás szerelmeseit célozza meg.