Hírarchívum - 2021. szeptember

Switchre tart az Alan Wake Remastered?

A brazil korosztály-besorolásért felelős szervezetnek köszönhetően idő előtt derült ki, hogy a nemrég bejelentett Alan Wake Remastered az októberi premiert követően valamikor Nintendo Switchen is tiszteletét fogja tenni.

Az Overwatch 2 producere is otthagyja a Blizzardot

Az Activision Blizzard zaklatási botránya és az azt követő perek egyre nagyobb hullámokat kavarnak, a vállalat fejlesztőcsapatai pedig sorra veszítik el a vezetőiket. Ezúttal az Overwatch 2 producere, Chacko Sonny nyújtotta be a lemondását.

Rainbow Six: Siege - újra vár a vadnyugat

A Rainbow Six: Siege operátorai már leporolták a sarkantyús csizmát és a cowboy kalapot, hiszen visszatért a Showdown. Az egy hétig tartó időszakos esemény egy klasszikus vadnyugati kalanddá alakítja a taktikai lövöldét.

Több mint 120 zeneszámmal érkezik a FIFA 22

Az Electronic Arts közzétette a FIFA 22 teljes soundtrackjét, és meg kell hagyni, elég masszív listáról van szó. A futballjáték összesen 122 számot tartalmaz majd, melyek közt 27 nemzet előadói képviseltetik magukat.

Launch traileren a World War Z: Aftermath

Megjelent a World War Z legújabb nagy expanziója, az Aftermath. Rómát, a Vatikánt és Kamcsatkát is ellepték az egymás hegyén-hátán mászó élőholtak, úgyhogy jobban tesszük, ha munkához látunk.

Forza Horizon 5 - terítéken a többjátékos mód

Újabb fejlesztői adással jelentkezett a Playground Games csapata, ezúttal azért, hogy közelebbről is bemutassák a Forza Horizon 5 multiplayeres funkcióit. Egy biztos, a mexikói sétautazás a barátainkkal is pazarnak ígérkezik.

Felmondott a Blizzard jogi igazgatója

Úgy tűnik, Claire Hart nem állt rá készen, hogy a bíróságon is kiálljon az Activision Blizzard mellett. A játékóriás jogi igazgatója lemondott a posztjáról, éppen akkor, amikor újabb jogi vizsgálatok indultak a vállalattal szemben.

Újra megmutatta magát a Negative Atmosphere

A Dead Space nyomdokaiban halad a Negative Atmosphere, amelyben a katonaorvos Samuel Edwards túlélését kell biztosítanunk egy veszélyekkel teli űrhajó fedélzetén. A fejlesztők egy háromperces gameplay-előzetessel jelentkeztek.

Közeleg a PC-s NEO: The World Ends with You

A playstationösök és a switchesek már nyáron visszatérhettek Shibuya utcáira a The Worlds Ends with You folytatásában. Hamarosan a PC-sek is csatlakozhatnak hozzájuk: már csak a jövő hétig kell várniuk.

Pszichológiai szerepjáték lesz a Sacred Fire

Rómaiak által üldözött kitaszítottat alakítunk a Sacred Fire-ben, a tetteinket a félelem és a harag is befolyásolja. Meg kell acéloznunk akaraterőnket, csak így nyerhetünk szövetségeseket és győzedelmeskedhetünk a csatákban.