Hírarchívum - 2022. december

A PS VR2 is fel fog tűnni a 2023-as Sony CES konferenciáján

Most már szinte borítékolható, hogy a Sony legújabb VR headsete is fel fog tűnni a 2023-as CES kiállításon, a Sony standján.

Ezektől a játékoktól búcsúzik a PlayStation Plus Extra januárban

Bizony néhanapján a PlayStation Plus Extra és Premium előfizetés is veszít a játékkatalógusa tartalmából, lássuk, mik kerülnek ki a szolgáltatás kínálatából következő hónapban!

Brit toplista: Íme, 2022 legtöbbet eladott dobozos játékai a szigetországban

Hétről-hétre figyelemmel kísérhettük a brit játékeladási toplista alakulását. Most pedig megtudhatjuk, mely játékokból kelt el a legtöbb összesen a szigetországban idén.

Jöhet az olcsóbb, reklámokkal tűzdelt Xbox Game Pass?

Érdekes koncepcióval kacérkodik a Microsoft. Úgy tűnik, hogy a redmondiaknál is felvetődött egy olcsóbb, reklámokkal megtámogatott Game Pass-szint ötlete.

A Bungie-nál kötött ki a Valorant direktora

Joe Ziegler, a Valorant korábbi játékrendezője 2021-ben hagyta el a Riot Games csapatát. Az úriember új otthona a Destiny-sorozat fejlesztőstúdiója lesz.

A FIFA-játékok zsinórban negyedjére jósolták meg helyesen a VB-győztest

Szoros meccsel zárult Katarban az idei futball-világbajnokság, bár akik a képernyőre tapadva izgulták végig a játékot, akár a FIFA 23-at is megkérdezhették volna a győztesről.

Új játékmóddal érkezik Xbox-konzolokra és Steamre a Sifu

Hatalmas sikert aratott idén az ázsiai bunyós filmekből ihletet nyerő Sifu, de akad még hódításra váró platform. Márciusban Xbox-konzolokra és Steamre is megjelenik a játék, ráadásul egy új játékmód is érkezik ugyanekkor.

Ütős FPS-t ad ajándékba az Epic Games Store

Újabb ajándék került az Epic karácsonyfája alá. Ünnepi hangulatban indulhat a nácivadászat B.J. Blazkowicz oldalán.

Bejelentések a Disney+-tól

A MCU negyedik fázisa után már gőzerővel megindult az ötödik fázis marketingje a Loki második évadával, és sok más filmmel és sorozattal.

Bővül az Into the Dead-franchise

Az új részt várhatóan 2024-ben fogják elérhetővé tenni Early Access formában a Steamen