Hírarchívum - 2022. november

Sztorielőzetest kapott a Tales of Symphonia Remastered

Hamarosan remasterelt formában is hozzájuthatunk majd az eredetileg GameCube-on bemutatkozott klasszikushoz. Nézzünk bele!

Nagy a hideg, ideje pulcsit adni a kontrollerre!

Szokatlan kiegészítővel rukkolt elő a Microsoft, a redmondiak piacra dobták az első, kifejezetten kontrollerekhez tervezett kapucnis pulcsit!

Jövő héten jelenik meg az RTX-es Portal

Az NVIDIA bejelentette, hogy afféle előkarácsonyi ajándékként már a jövő héten elérhetővé teszi az eredeti játékot jócskán megszépítő Portal with RTX-et.

Frissítve: Kiszivárogtak a decemberi PlayStation Plus Essential-játékok

Jobb, ha az előfizetéssel rendelkező PlayStation-tulajdonosok résen lesznek, hiszen állítólag számos szuper játék várja őket a következő hónapban is.

50 éves lett a Pong

Tegnap ünnepelte az ötvenedik születésnapját a Pong, amely nélkül talán sosem tartana ott a játékipar, ahol.

A Microsoft készen áll vállalásokat tenni az EU felé az Activision-üzlet kapcsán

Lapértesülések szerint a redmondiak elébe mennének a kifogásoknak, és közvetlenül az Európai Bizottság felé tennének vállalásokat az Activision felvásárlása kapcsán.

Marvel's Midnight Suns - íme, az utolsó előzetes

Napokon belül megérkezik a Marvel's Midnight Suns. Már csupán egy látványos launch trailer hiányzott ahhoz, hogy a tetőpontjához érjen a hype, most pedig végre ezt is megkaptuk.

Megérkeztek a Gotham Knights új játékmódjai

Érdemes lesz mostanában visszatérni Gotham Citybe, hiszen két új kooperatív játékmóddal bővült a Gotham Knights. A Heroic Assault és a Showdown kemény bossfightokat és még keményebb lootot ígér.

Launch traileren a Crisis Core: Final Fantasy VII Reunion

Két teljes héttel a megjelenése előtt már befutott a Crisis Core: Final Fantasy VII Reunion utolsó nagy kedvcsinálója. Lássuk, hogyan fest majd Zack Fair kalandjának felújított változata!

Overwatch 2 - lássuk, mit hoz a második szezon!

Egy hét múlva élesedik az Overwatch 2 második szezonja. Új pálya, új hős, időszakos események, rengeteg skin és más kozmetikai extra és egy teljesen új battle pass várja majd a játékosokat.