Hírarchívum - 2022. február

Előzetesen a Legendás állatok: Dumbledore titkai

Megérkezett a Legendás állatok: Dumbledore titkai legújabb, második nagy kedvcsinálója, ami újabb részleteket árul el a folytatás cselekményéről. Csekkoljátok!

Nightmare Party - a hazai multiplayer lövölde

Egy lelkes olvasónk fejébe vette, hogy videojátékot szeretne fejleszteni, így egy ideje már egyszemélyes csapatként gőzerővel dolgozik saját projektjén, a Nightmare Partyn, ami egy multiplayer központú horrorlövölde lesz.

Hétmillió eladott példánynál jár a Grim Dawn

A Titan Quest egykori alkotóinak ARPG-je még Kickstarteren kezdte pályafutását, mostanra pedig már ott tartanak a fejlesztők, hogy örömmel jelenthették be a Twitteren: hétmillió eladott példánynál jár a játékuk.

Húsz percig pörög a Tiny Tina's Wonderlands

A külföldi sajtó képviselői megjelenés előtt futtathattak egy utolsó kört a Tiny Tina's Wonderlands korai változatával, de a publikált előzetesek mellé befutott egy hivatalos, 20 perces bemutató is, amit Matt Cox kreatív igazgató tolmácsol.

Utolsó előzetesen a Morbius

Többszöri halasztás után március végén tényleg mozikba küldi a Sony a következő képregény alapján készült adaptációját, a Morbiust, amiben Jared Leto alakítja majd a vérszomjas fenevadat.

Csak jövőre jelenik meg a PS VR2?

Múlt héten kiderült, hogyan fest majd a PlayStation VR következő változata, amely kapcsán sokáig úgy hittük, hogy még idén év végén boltokba kerülhet. Egy új szivárgás szerint erre nem fog sor kerülni.

Stadiára is megjelenik a House of the Dead: Remake

A Stadia Source szúrta ki, hogy a Nintendo Switchre már bejelentett House of the Dead: Remake nemrég korosztálybesorolást kapott az amerikai ESRB-től, a megjelölt platform pedig a Google-féle Stadia volt.

Magyar előzetesen a következő Doctor Strange-film

Ha esetleg valamiért lecsúsztál a Doctor Strange az őrület multiverzumában két héttel ezelőtt bemutatott, új előzeteséről, akkor most itt a remek lehetőség, hogy bepótold, ugyanis már magyar nyelven is megtekinthető a kedvcsináló.

HWSW: Zsarolóvírus áldozata volt az NVIDIA

Kibertámadásról számolt be múlt hétvégén az egyik legnagyobb amerikai technológiai gyártó, az NVIDIA. A cég rendszerei működnek, ugyanakkor rendkívül értékes információk kerülhettek a hackerek kezébe - írja a HWSW.

Teljes erejében tér vissza idén a Tokyo Game Show

Úgy tűnik, a Tokyo Game Show szervezői pozitívan állnak a járványhelyzethez, így idén már teljes erejében térhet vissza Japán legfontosabb videojátékos eseménye. A rendezvényt ezúttal bárki élőben látogathatja majd.