Hírarchívum - 2022. május

SGF 2022: Felsorakoznak a Summer Game Fest résztvevői

A jövő héten a Summer Game Festtel Geoff Keighley bebikázza a nyári bejelentéscunamit. Még csak sejtéseink lehetnek, hogy milyen játékok szerepelnek a nyitóműsorban, de a közreműködők listája már itt van.

Ezt kínálja a Games with Gold júniusban

A hagyományokhoz híven négy játékkal készül júniusra is a Games with Gold. Mutatjuk, melyik címekre csaphattok le, ha van előfizetésetek.

eFootball - jövőre jön a Masters League játékmód, de fizetős lesz

A Pro Evolution Soccer-játékok népszerű játékmódja egy ideig még nem kerül bele a free-to-playjé lett eFootballba. A Konami részletezte, milyen frissítéseket várhatunk a közeljövőben.

Hat játékkal kezdi a júniust az Xbox Game Pass

Illetve pontosabban nyolccal, hiszen a hónap első felében érkező címek egyike egy gyűjtemény: a Ninja Gaiden: Master Collection. Ezen túl befut az Assassin's Creed: Origins és a For Honor is.

Bemutatkozott a Monument Valley: Panoramic Collection

PC-re költözik az Ustwo Games két gyönyörű puzzle-játéka. A fejlesztők mindkét Monument Valley-t átdolgozták a széles képernyők kedvéért, a részeket pedig külön-külön, de akár egy gyűjteményben is beszerezhetjük.

Augusztusban érkezik a felújított Destroy All Humans! 2

A Destroy All Humans! 2: Reprobedban Crypto visszatér – vagy legalábbis a klónja, Crypto-138 biztosan. Az új előzetes kíséretében megtudtuk, mikor érkezik, de közben az előző rész is kapott egy multiplayer kiegészítőt.

Előzetesen a Disney+-ra tartó, élőszereplős Pinokkió

A Disney még nem végzett a klasszikus rajzfilmjeinek élőszereplős feldolgozásaival. A sorban a következő a Pinokkió lesz, amelyet most mozgásban is láthatunk, miközben a premierdátumra is fény derült.

A Tekken 7 karakterei is csatlakoznak a Virtua Fighter 5: Ultimate Showdownhoz

A Sega újabb crossovert jelentett be a népszerű verekedős játékához, ezúttal a Tekken 7 karakterei teszik tiszteletüket benne.

Hamarosan a Star Wars Jedi: Fallen Order cuki robotját is megépíthetik a LEGO-rajongók

Úgy tűnik, a LEGO tovább folytatja a videojátékok által inspirált készletek kiadását, most épp a Star Wars Jedi: Fallen Order játékból ismert BD-1-t építhetjük majd meg.

Hamarosan újra hallhatunk a Warcraft III: Reforged felől

A Blizzard nem hagyja parlagon a legendás RTS felújított változatát, és igyekszik kiengesztelni a jogosan csalódott rajongókat.