Hírarchívum - 2022. december

Májusi megjelenést célozhat a Redfall

Habár a Microsoft és az Arkane sosem közöltek pontos megjelenési dátumot, néhány játékipari bennfentes szerint május elején jelenhet meg a kooperatív akcióra kihegyezett vámpírlövölde.

Felújított kiadást kap a Sam & Max: The Devil's Playhouse is

A Telltale Games Sam & Max-sorozatának első két évada már megkapta a maga remasterelt változatát, így csak természetes, hogy a The Devil's Playhouse is megújul hamarosan.

Rövid gameplay felvételen az Amnesia: The Bunker

Kaptunk néhány rövid gameplay snittet a jövőre érkező Amnesia: The Bunkerről, hasonló élményre számíthatunk, mint amit az elődöktől kaptunk.

Káprázatos előzetesen a S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl

Egy kiadós gameplay előzetessel jelentkezett a S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl. A videó ízelítőt ad abból, hogy miféle titkokat és veszélyeket rejteget a Zóna.

A Dishonored és az Eximius: Seize the Frontline az Epic mai ajándékai

Az Epic Games fáradhatatlanul pakolja a kínálatába az ideiglenesen ingyenes alkotásokat. A mai nap rendhagyó, ugyanis két játék is beszerezhető, hogy segítsen kicsit felrázni a csendes, két ünnep közötti időszakot.

Íme, a Games with Gold januári címei

Az év végéhez érve végre azt is megtudtuk, hogy milyen játékokkal nyit 2023-ban a Games with Gold havonta frissülő akciója.

Stan Lee életéről dokumentumfilm készül a Disney+-ra

A Marvel ikonikus képregényalkotója december 28-án ünnepelte volna a 100. születésnapját, így ekkorra ütemezték a bejelentést.

Az Avatar: A víz útja 14 nap alatt lépte át az 1 milliárd dolláros bevételt

A 2009-es Avatar film folytatása gyorsabban érte el az 1 milliárd dollárt, mint bármelyik másik film 2022-ben.

Frissítve: Íme, a PlayStation Plus Essential januári játékai

Naná, hogy ismét kiszivárogtak a PlayStation Plus Essential mellé járó játékok. A Star Wars-rajongók és a Fallout szerelmesei különösen örülhetnek.

Brit toplista: az év végén is menetel a FIFA 23

2022 utolsó előtti hetén is megállíthatatlan volt a FIFA 23 a briteknél, nem sok változás történt a toplista többi szereplőinek erőviszonyában sem.