Hírarchívum - 2022. szeptember

Mark Hamill adhatja a hangját Jokernek a MultiVersusban

Adatbányászok olyan információkra tettek szert, melyek alapján szinte biztos, hogy Mark Hamill fogja adni Joker hangját a MultiVersusban.

A Google állítólag elkaszált egy Stadia-exkluzív Death Stranding-folytatást

A 9to5google értesülései szerint a Google 2020-ban elkaszált egy Death Stranding-folytatásnak szánt projektet, mely kizárólag Stadiára jelent volna meg.

Csúszik a WRC Generations konzolos portjainak megjelenése

A Kylotonn stúdió legújabb ralijátéka az eredeti tervekkel ellentétben minden platformra ugyanazon a napon érkezik, így három hetet csúsznak a játék konzolos portjai.

Frissítve: PC-re tart a Sackboy: A Big Adventure, és még idén megjelenik

Az eredetileg PlayStation-konzolokra megjelent alkotásról régóta pletykálják, hogy PC-s portot kap, most pedig hivatalosan is bejelentették az átiratot. Ráadásul már a következő hónapban meg is jelenik.

2024-ben folytatódik A majmok bolygója

A 20th Century Studios bejelentette, hogy 2024-ben új résszel jelentkezik A majmok bolygója-sorozat, aminek a forgatása hamarosan kezdetét is veszi.

Marvel-hírek: film lesz az Armor Warsból, rendező nélkül maradt az új Penge

Két fontosabb hír is érkezett a Marvel háza tájáról: lapértesülések szerint mozifilmet csinálnak a sorozatnak szánt Armor Warsból, míg az új Penge rendezője kiszállt a projektből.

Mario + Rabbids: Sparks of Hope - akcióban a galaxis legnagyobb hősei

Nyakunkon a Mario + Rabbids: Sparks of Hope premierje, így nem csoda, hogy egyre sűrűbben hallat magáról a Ubisoft Switch-exkluzívja. Most egy sztoritrailert tudunk mutatni.

Szaúd-Arábia 13 milliárd dollárt tett félre egy nagyobb kiadó felvásárlására

A teljes mértékben állami tulajdonban lévő Savvy Games Group közel 38 milliárd dollárt fektetne a játékiparba, ebből egy jelentős összeget fordítanának "egy nagyobb kiadó felvásárlására".

Amikor a környezetbarát működés nemcsak reklámfogás: fenntartható IT-ra váltott az AutSoft (x)

Egyre több vállalat lép a fenntartható működés útjára, mivel ez a szemlélet egyre meghatározóbbá válik a stratégiaalkotásban, az eszközbeszerzésben, a partneri együttműködésekben egyaránt.

Újabb előzetessel jelentkezett a The Callisto Protocol

A Striking Distance Studios csapata már jó előre beharangozta, hogy meglepetéssel készül erre a hétre a The Callisto Protocol kapcsán - ebből végül egy új előzetes lett, amit már meg is leshettek!