Hírarchívum - 2022. július

Dead by Daylight - szivárognak az új Resident Evil-tartalmak

A Dead by Daylight híresen sok crossover-eseményt tudhat maga mögött, annyit, hogy a jelek szerint körbe is értek a fejlesztők: a közeljövőben ismét Resident Evil-tartalmak érkeznek a játékhoz.

Továbbra is készül az Armor Wars

A múltkori marveles bejelentéscunamiból a korábban már bemutatott Armor Wars kimaradt, de a projekt írója letette a kisdobosesküt, hogy továbbra is munkálatok alatt áll.

Microsoft: a számok visszaesőben, de a Game Pass még mindig tart

A Microsoft is közzétette a legutóbbi pénzügyi helyzetjelentését: a cég videojátékos részlege lényegében minden területen visszaesett, egyedül a Game Pass-tábor tudott hízni.

Napra pontos megjelenési dátumot kapott a Grounded végleges változata

Az Obsidian a minap kiadta az utolsó frissítést a Grounded korai hozzáférésű változatához, egyúttal pedig elárulta, hogy napra pontosan mikor érkezik a játék teljes verziója.

A Shang-Chi rendezője felelhet a következő Bosszúállók-filmért

Azt már a Comic-Conon megejtett leleplezés óta tudjuk, hogy az új Bosszúállók-filmeket nem a Russo-testvérek fogják dirigálni, a minap pedig egy pletykát is hallottunk arról, hogy ki léphet a helyükre.

HWSW: Egyre zavarosabb a víz a Meta virtuális valóságában

Rengeteg dollárt égetett el a Meta a második negyedévben is a virtuális valósággal foglalkozó Reality Labsre. Mindeközben bejelentette, hogy nem kis összeggel, 100 dollárral megemelné a Quest 2 headset árát.

Ben Affleck is szerepel majd az Aquaman folytatásában

Habár a színész hivatalosan már végzett Bruce Wayne/Batman karakterével, az Aquaman folytatásában mégis visszatér majd valamilyen formában.

Végre belenézhetünk az NBA 2K23-ba

Megérkezett az első mozgóképes kedvcsináló az NBA 2K-sorozat idei felvonásához - szűk másfél perces gameplay trailerrel rukkoltak elő a készítők.

Fekete Párduc-játékon dolgozik az Electronic Arts?

A pletykák szerint egy másik nagy költségvetésű Marvel-játék is készülőben van, ezúttal az Electronic Artsnál: a kiadó a Monolith Productions egykori vezetőjének új stúdiójával Fekete Párduc-adaptáción dolgozik.

Úgy tűnik, annyi az új Tomb Raider-filmnek, Alicia Vikander nem lesz többet Lara Croft

Nem is olyan rég még arról számoltunk be, hogy bár a következő Tomb Raider-film sorsa bizonytalanná vált, Alicia Vikander alapvetően bizakodóan várja a jövőt. Most újabb fejlemények érkeztek - és nem éppen jók.