Hírarchívum - 2022. június

Bemutatkozott a Stuntfest: World Tour

A THQ Nordic és a Pow Wow Entertainment hibbant versenyjátékában nem nagy gond, ha félúton elhagyjuk az autónkat - elég az is, ha a pilótánk átszakítja a célvonalat. Lehetőleg egy darabban.

Pre-pre-pre-alfás előzetest kapott az új Skate, már regisztrálhatunk a tesztkörre

"Még dolgozunk rajta" - jelentette be a Full Circle csapata a skate. korai verzióját mutogatva. A rajongók azonban örülhetnek, hamarosan ugyanis kipróbálhatjuk a visszatérő gördeszkás széria új epizódját.

Játékstreamelő platformmá váltak a Samsung okostévéi

A Samsung legújabb okostévéin már elérhetővé vált a Samsung Gaming Hub, melynek köszönhetően külső eszköz nélkül élvezhetjük az Xbox Cloud Gaming, a GeForce Now és a Google Stadia játékait.

Most három játékot ad ingyen az Epic Games Store

Nincs okunk a panaszra az Epic Games Store legújabb ajándékai láttán. Eddig csak két indie játékról volt szó, az utolsó percben azonban egy harmadik, nagyobb cím is csatlakozott a bezsebelhető játékok listájához.

Ron Gilbert nem beszél többet a Return to Monkey Islandről

A széria úgynevezett "rajongói" annyi mocskot és fenyegetést vágtak a közelmúltban Ron Gilbert fejéhez, hogy a Monkey Island atyja mostantól nem beszél többet a széria legújabb részéről.

Köszöntünk Redfall városában!

Redfall csendes kisvárosa egészen idilli hely volt... amíg a vámpírok meg nem szállták a környéket. Újabb kedvcsinálóval hangol minket a legújabb lövöldéjére az Arkane csapata.

Horizon 2074 címen készül a Sony-exkluzív játék Netflix-sorozata

A sorozat címéről, a forgatási helyszínről és a stáb egy részéről is lehullt a lepel. A rendezőasszisztens korábban a The Boys-sorozaton dolgozott, a művészi vezető pedig a The Expanse-ért volt felelős.

Bemutatkozott a Stranger of Paradise: Final Fantasy Origin első DLC-je

Hamarosan megjelenik a vegyes fogadtatást kapott Final Fantasy spin-off első DLC-je, mely a Trials of the Dragon King címet viseli majd.

Így készült el a The Simpsons: Hit & Run Unreal Engine 5-ben

Ugyan tavaly lelőtték a The Simpsons: Hit & Run ambiciózus rajongói remake-jét, azért most kaptunk egy kis betekintést abba, hogy is készült el a projekt.

Sosem látott képen a PlayStation VR2

Eddig csak promóciós képeken láthattuk a készülő PlayStation VR2-t, most viszont eddig sosem látott állapotban vethetünk egy pillantást a hardverre.