Hírarchívum - 2022. október

Három Marvel-játékra kötött szerződést az Electronic Arts

A nemrég bejelentett Vasember-játék csak az első olyan szuperhősös cím lesz a három közül, amelyek felett az Electronic Arts stúdiói bábáskodhatnak.

A SIE Santa Monica is megszólalt a God of War: Ragnarök szivárgásai kapcsán

A God of War: Ragnarök sajnálatos spoilereit a SIE Santa Monica csapata sem nézi jó szemmel. A fejlesztők egy nyílt levélben szóltak a megjelenésre váró rajongókhoz.

Phil Spencer: amíg lesz PlayStation, addig lesz rá Call of Duty is

Továbbra is nagy a huzavona az Activision Blizzard felvásárlása kapcsán, az Xbox fejese azonban most nyíltan és világosan üzent. Akkor is lesz Call of Duty PlayStationre, ha a Microsoft felvásárolja a széria kiadóját.

Kiadós kedvcsinálót kapott az Evil West

Már csak pár hetet kell várnunk arra, hogy visszahódíthassuk a túlvilági lényektől hemzsegő vadnyugatot. Ha az Evil West legújabb áttekintő előzetese nem hozza meg a kedved a játékhoz, akkor az ügy mindig is veszett volt.

Egy holland szálloda perrel fenyegeti a Call of Duty: Modern Warfare II készítőit

Az amszterdami Conservatorium hotel kiköpött mása a tulajdonosok tudta nélkül vált a Call of Duty: Modern Warfare II egyik helyszínévé. Nem ez az első, hogy az egyik pálya jogi gondokat okozott a frissen megjelent játéknak.

Hitman 3 - minden, amit a Freelancer módról tudnod kell

Mielőtt belekóstolnánk a Hitman 3 roguelike-módjába, megnézhetünk egy hosszabb gameplay videót, amely részletesen végigveszi nekünk az újdonsághoz kapcsolódó tudnivalókat.

Overwatch 2 - öt karaktert is megváltoztat a Blizzard

Noha a Blizzard korábban azt kommunikálta, hogy a második szezon előtt nem bántja majd az Overwatch 2 játékegyensúlyát, úgy tűnik, meggondolta magát.

Nyugdíjba megy a LEGO Mindstorms

A LEGO nyugdíjazni készül a Mindstorms termékvonalat, amelynek a jövőben a LEGO Education töltheti be a szerepét.

Rendezőre lelt a Venom harmadik része

Jó ideje tudjuk már, hogy Venom egy harmadik filmet is kap majd a Sonytól, most pedig az is kiderült, hogy ki rendezi a következő részt.

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

A héten ráfordulunk a novemberre, és bár a következő hónap jó pár régóta várt játékot tartogat, ezt az első napok még nem igazán fogják tükrözni.