Hírarchívum - 2022. március

SGF 2022: Digitálisan sem lesz idén E3

Az ESA úgy döntött, idén semmilyen formában nem fogja megtartani az E3-at. A szervezők korábban már lemondtak a személyesen látogatható rendezvényről, de most a digitális változatot is elengedték.

Családi csomagot is kaphat az Xbox Game Pass?

A Windows Central belsős értesülésekre hivatkozva állítja, a Microsoft nagy bejelentésre készül az Xbox Game Passt illetően. Bevezetnének egy családi csomagot, amelyen keresztül akár öten is használhatnák ugyanazt a könyvtárat.

Bemutatkozott a Hyper Light Breaker

Folytatást kap a Hyper Light Drifter. A Heart Machine visszatér az izgalmas akciójátékának világába, ám ezúttal dimenziót vált: a Hyper Light Breaker már háromdimenziós lesz, és a kooperatív játék is fontos szerepet kap.

Dungeon crawlerként folytatódik az Aeterna Noctis

A csodaszép Aeterna Noctis alkotói még nem végeztek a Sötétség Királyának történetével. A Summum Aeterna azonban nem metroidvania lesz, hanem egy roguelite-elemekkel operáló dungeon crawler.

Horrorjátékon dolgozik a Firesprite

A The Persistence után a Firesprite újabb horrorjáték készítésére adja a fejét. Azt még nem tudjuk, hogy egy vadonatúj címről vagy egy már ismert franchise újabb darabjáról van-e szó, de az biztos, hogy AAA-s projektként kezelik.

Kettős premierrel kezd az Obi-Wan Kenobi

Ewan McGregor fontos bejelentéssel készült: némileg ugyan, de változik az Obi-Wan Kenobi premierdátuma. És habár nem jelentős a csúszás, a Disney+ azzal teszi jóvá, hogy rögtön két epizóddal debütál a sorozat.

PlayStationre is befutott a Lawn Mowing Simulator

A Skyhook Games fűnyírószimulátora már nem csak a PC-sek és az xboxosok kiváltsága. Különösebb csinnadratta nélkül ma a Sony konzoljaira is utat talált a Lawn Mowing Simulator.

Végez a korai hozzáféréssel a Vampire: Bloodhunt

2021-ben a Sharkmob kénytelen volt a battle royale-ja teljes megjelenésének elhalasztása mellett dönteni. A csapat azonban már elért arra a pontra, hogy késznek nyilvánítsa a Vampire: The Masquerade – Bloodhuntot.

Dátumot kapott a Warhammer 40.000: Darktide

A Warhammer: Vermintide alkotói a Warhammer 40.000 univerzumában is próbát tesznek a Darktide-dal. A négyfős kooperatív lövölde tavaly már nem tudott megjelenni, de ma végre megkapta az új dátumát.

R6: Siege - rémálomba illik a Rick and Morty DLC

Nem ez az első eset, hogy crossoverezik a Rainbow Six: Siege és a Rick and Morty, de az biztos, hogy azt kívánjuk, hogy ez legyen az utolsó. A taktikai lövölde legújabb kosztümcsomagja félelmetesen nevetséges és nevetségesen félelmetes.