Hírarchívum - 2022. január

A Sony felvásárolja a Bungie-t

A Microsoft múltkori húzását valószínűleg nem übereli, de láthatóan a Sony sem akart elmaradni az akvizíciókkal. A tokióiak megkezdték a Halo- és a Destiny-játékok mögött álló Bungie felvásárlását.

Ezekkel készül a PlayStation Now februárra

Épp idejében futott be, hogy miket kínál februártól a PlayStation Now. A nálunk hivatalosan még mindig nem elérhető szolgáltatás előfizetői holnaptól négy újabb játékba vethetik bele magukat.

Tiny Tina's Wonderlands - íme, az utolsó kasztok

A Tiny Tina's Wonderlandsben hat karakterosztályból választhatjuk ki karakterünket, és a legfrissebb fejlesztői naplónak hála már mindet ismerjük. Az is kiderült, hogy nem kell egyetlen kaszttal beérnünk, hiszen lesz lehetőség multiclassolásra.

Tévésorozatot kap az American McGee's Alice

Úgy látszik, előbb látjuk sorozatban American McGee Alice-ét, mint hogy megkapja záródarabját az Alice-játékok trilógiája. Az Electronic Arts megegyezett a játékok adaptálásáról, a projekt máris rendelkezik egy forgatókönyvíróval.

Új, önálló Gwent-játék készül

A CD Projekt RED idén tervezi a megjelenését az egyelőre csak Project Golden Nekker címen futó játéknak, ami a Gwent egy újabb önálló változata lesz. Ez az alkotás az egyszemélyes tartalmakra koncentrál majd.

A Gran Turismo 7-é a következő State of Play

A Sony bejelentette 2022 első State of Playét, amelynek a középpontjában a jövő hónapban megjelenő Gran Turismo 7 lesz. Vadonatúj gameplay-felvételekre és érdekességekre számíthatunk.

Brit toplista: az élen kezdett a Pokémon Legends

A múlt héten boltokba került a Pokémon Legends: Arceus, ami egyértelműen bejött a briteknek. Az Arceusé volt a negyedik legnagyobb Pokémon-premier a szigetországban, ami ahhoz is elég volt, hogy a hét aranyérmese legyen a játék.

Dátumot is villant a Halo-sorozat új előzetese

A Paramount+ kínálatába érkező Halo-sorozat nem pont ugyanazt meséli el, mint a játékok – az új előzetesben pedig már láthatunk is néhány változtatást. Arra is fény derült, hogy mikor lesz a premier.

A The Last of Us inspirálta a Star Wars: Eclipse-t?

Egy AccountNGT nevű szivárogtató szerint a Quantic Dream tavaly bejelentett játéka több ponton is ihletett merít majd a The Last of Usból és a Star Wars Jedi: Fallen Orderből is. Állítólag 2025 előtt nem érdemes a megjelenésre számítani.

Star Wars: The Old Republic - a sithek öröksége

Vadonatúj kedvcsinálóval jelentkezett az eredetileg decemberre datált, majd februárra átcsúsztatott új The Old Republic-kiegészítő, a Legacy of the Sith. A friss videó az expanzió történetére koncentrál.