Hírarchívum - 2022. április

Úgy tűnik, hamarosan a Game Passben landol a Battlefield 2042

Az EA Playnek köszönhetően tudhattuk, hogy előbb-utóbb eljön ez a nap, úgy tűnik azonban, hogy a vártnál jóval korábban csatlakozhat az Xbox Game Pass kínálatához a Battlefield 2042. A lövöldét a FIFA 22 kísérheti.

Total War: Warhammer III - befutott az idei roadmap

A démonseregek ostrom alá vették Grand Cathay és Kislev birodalmait, de a legnagyobb összecsapások még hátra vannak. A Creative Assembly felvázolta, hogy milyen frissítésekre számíthatnak a Total War: Warhammer III játékosai.

Elvesztette a rendezőjét a Fantastic Four-film

Nem indul zökkenőmentesen a 2023-ra datált Fantasztikus Négyes produkciója. Az eredeti tervek szerint az új Pókember-trilógia direktora, Jon Warrs rendezte volna a filmet, az úriember azonban bedobta a törölközőt.

Friss képeken a One Piece: Odyssey

Luffy és a Szalmakalapos kalózok hamarosan újabb kalandra indulnak. Habár a pontos megjelenési dátumra továbbra is várnunk kell, most újabb képeken leshetünk rá a One Piece: Odyssey-re.

Deadcraft - zombikkal a zombik ellen

A tűz ellen tűzzel, az élőholtak ellen pedig élőholtakkal érdemes harcba szállni! A Deadcraft magányos főhőse, a maga is félig zombi Reid egy seregnyi hullát vezényelve száll szembe a világvége kihívásaival.

A Gotham Knights is kihagyhatja az előző konzolgenerációt

Idén ősszel végre akcióba lendül a denevércsalád, és habár a WB Montréal eredetileg mást ígért, könnyen meglehet, hogy az előző konzolgeneráció játékosai lemaradnak a mókáról.

Újabb műsorral készül a Monster Hunter Rise: Sunbreak

Hamarosan ismét egy bemutatóval jelentkezik a Monster Hunter Rise első nagy kiegészítője, az új területet és szörnyeket hozó Sunbreak. „Izgalmas leleplezéseket” ígér a műsor.

Íme, a Games with Gold májusi felhozatala

A Microsoft megmutatta, májusban mit markolhatnak fel az Xbox Live Gold és az Xbox Game Pass Ultimate előfizetői. A szokásoknak megfelelően ismét négy játékkal készülnek a hónapra.

Vampire: Swansong - ismerjük meg Galebet!

A Vampire: The Masquerade világának bostoni vámpírközösségét helyezi középpontjába a Swansong, mi pedig a város legöregebb vámpírját, Galebet is megkapjuk a három főszereplő egyikeként.

Már a Steamen is játszható a The Gunk

Az Image & Form szünetet tartott a SteamWorld-franchise-ban, és tavaly piacra dobta a The Gunkot, amelyet PC-n kizárólag a Microsoft boltjából érhettünk el. Mától már Steamen is beszerezhetik, akik eddig szemeztek vele.