Hírarchívum - 2023. január

Gameplay videón a Hogwarts Legacy

A megjelenéshez közeledve egyre több látnivaló érkezik a Hogwarts Legacy-hez, most egy kifejezetten izgalmas, 11 perces gameplay videó formájában.

Aranylemezen az Atomic Heart

A Mundfish legújabb őrült FPS-e végre úgy tűnik, hogy tényleg megjelenik. Az Atomic Heart fejlesztése hivatalosan is befejeződött.

Izgalmas gameplay traileren a Redfall

Egyértelmű, hogy a Left 4 Dead és a Dishonored szerelemgyerekéről van szó, vámpírokkal.

Eszméletlen részletes lesz a Forza Motorsport

A látvány részletessége minden eddigi részét felülmúlja majd, nem csak a technológiai lehetőségek, de a ráfordított figyelem miatt is.

Bemutatkozott a The Elder Scrolls Online: Necrom

A The Elder Scrolls Online legújabb fejezete Morrowind keleti tájaira kalauzol bennünket, ahol egy új karakterosztállyal, az Arcanisttal fedezhetjük fel a tiltott mágia rejtélyeit.

Íme, a The Evil Within alkotóinak új játéka, a Hi-Fi Rush, és már meg is jelent

Shinji Mikami, az eredeti Resident Evil, valamint a The Evil Within-játékok rendezője most egy teljesen új műfajban próbálja ki magát, bemutatkozott a Hi-Fi Rush.

Így működik a Minecraft Legends PVP-módja

A Minecraft legújabb spin-off játékával indult a Developer_Direct adása. A Minecraft Legends sztoriközpontú kampánya mellett egy izgalmas PVP-mód is vár majd bennünket.

Nézd vissza az Xbox és a Bethesda adását!

Hamarosan kezdődik az Xbox & Bethesda Developer_Direct. Kövesd velünk az élő adást, hogy ne maradj le a látnivalókról és bejelentésekről!

Loot boxokkal érkezik az új Skate

Javában zajlik a Skate-reboot zártkörű tesztelése. A résztvevők beszámolói szerint a free-to-play üzleti modellre építő játék loot boxokat is tartogat majd.

Nyolc hónapot késik a The Day Before

Nagyon kellemetlen helyzetbe került a The Day Before fejlesztőcsapata. Váratlan szerzői jogi problémák miatt ismét csúsztatniuk kell a játékot... nem kevesebb, mint nyolc hónappal.