Hírarchívum - 2023. december

Offline mód készül az óév legpocsékabb játékához, a The Day Before-hoz

Alaposan földbe állt a Fntastic MMO-ként indult játéka, amely a viták kereszttüzébe került, főleg a fejlesztők hozzáállása miatt. A The Day Before már nem is érhető el a Steamen, de lelkes modderek mégis meg akarják menteni.

Egy sűrű városi területtel bővült az Escape from Tarkov

A szokásosnak mondható wipe után karácsonykor végre megérkezett az Escape from Tarkov 0.14-es frissítése, amely egy kezdő játékosoknak szánt pályával, a Ground Zero-val bővítette a felhozatalt.

Vadiúj Banjo-Kazooie játék készülhet

Több éves várakozás és reménykedés után úgy látszik, már javában készül a Banjo-Kazooie új része. Egy ismert bennfentes szerint a Microsoft csak 2022 óta dolgozik a projekten, azaz egy darabig ne számítsunk rá.

A Saints Row az Epic Games Store mai ingyenes játéka

Habár megosztó lett a Saints Row 2022-es rebootja, ingyen mindenképp érdemes bezsálolni az Epic Games Store-ról. Az akció azonban nem tart sokáig, így nem árt sietni!

A távozása után a közösségi médiában savazzák Bobby Kotickot

Most, hogy Bobby Kotick elhagyta az Activision Blizzard vezetői székét, az iparági dolgozók a közösségi médiában teregették ki a szennyest a volt vezérigazgatóval kapcsolatban. Enyhén szólva is vannak érdekes sztorik.

Már csak egyetlen napig vásárolható meg a Friday the 13th: The Game

December 31-én végleg megszűnik a Péntek 13 játékadaptációjának forgalmazása a digitális boltokban. Noha a szerverek még nem állnak le, ezután már nem vásárolhatjuk meg az aszimmetrikus multis címet.

A logikai játékok kedvelői örülnek majd az Epic mai ingyenes játékának

Ha emlékszel még a korai mobiljátékok egyik nagy klasszikusára, a Snake-re, akkor duplán jól jársz az Epic Games Store mai ajándékával. A Snakebird Complete két játékot is magában foglal.

2024 folyamán jelenik meg a Stellar Blade

Már egy éve nagy volt a csend a koreai Shift Up akció-kalandjátékáról, de a PlayStation Blog mai posztja szerint jövőre végre a boltokban lesz a kizárólag PS5-re érkező Stellar Blade. Ennél tovább nem mentek.

Ezek voltak az év legjobb játékai Steamen

A Valve hét kategóriába rendszerezve tette közkinccsé, hogy idén melyik játékok teljesítettek a legjobban az elmúlt évben. A nagy klasszikusok mellett a Hogwarts Legacy és a Baldur’s Gate 3 is jól teljesített.

Ma a Cat Questet adja ingyen az Epic Games Store

Hajrájához érkezik az Epic Games Store év végi ajándékosztása, a mai napon egy díjnyertes nyitott világú akció-RPG-t kaptunk. Csavar ott van a dologban, hogy egy aranyos macskát irányítunk benne.