Hírarchívum - 2023. január

Bemutatkozott a The Crew Motorfest

Menetrend szerint érkezett a The Crew Motorfest első teaser trailere. A Ubisoft nagy sikernek örvendő versenyzős szériája az egész USA helyett ezúttal Hawaii gyönyörű trópusi tájait veszi célba.

Istenek és Szörnyek címen jelentették be a megújult DCU terveit

A DC Stúdió társ-vezérigazgatói, James Gunn és Peter Safran hivatalosan is bejelentették a megújult DCU első, az "Istenek és Szörnyek" névre hallgató, fejezetének jelenlegi terveit.

Megjelent a Ghostbusters: Spirits Unleashed ingyenes DLC-je

A Ghostbusters: Spirits Unleashed, a népszerű filmek alapján készült többjátékos szellemvadász-játék, bemutatta első ingyenes DLC-jét.

Újra egyesül a Dragon Ball Super és a Fortnite

Az Epic Games hivatalosan is bemutatta a Dragon Ball Super második crossover-eventjét, ami ma, január 31-én kezdődik a Fortnite-ban.

Újabb nézettségi rekordott döntött a The Last of Us-sorozat

A Naughty Dog sikeres videójáték-franchise-án alapuló HBO-sorozat még csak a harmadik résznél tart, de már most is rekordokat dönt a nézettsége.

Pénteken sztrájkoltak a Ubisoft dolgozói

A Ubisoft mintegy 40 munkatársa múlt pénteken sztrájkba lépett, miután a szakszervezet felszólította a dolgozókat.

Egy új előzetessel harangozták be az Avatar: Generations frissítését

A Crystal Dynamics Eidos Entertainment és a Navigator Games frissítette az Aang legendáját feldolgozó telefonos RPG-jét. Az updatenek köszönhetően a játék már világszerte elérhető. Egy kedvcsináló trailert is közöltek a készítők.

Befutott a Like a Dragon: Ishin! gépigénye

A játék Steam-oldalán már elérhető a gépigény, illetve megerősítést nyert, hogy Denuvo másolásvédelmet is kapni fog PC-n.

A Dead Space-remake készítői tovább foglalkoznának a franchise-szal

Egy interjúban árulták el, hogy szívesen készítenének még több Dead Space-játékot, azonban semmi konkrétumot nem árultak el.

Trailert kapott a Star Trek: Picard harmadik évada

A bejelentés mellett az új évad régi-új szereplői is ismertek, ráadásul nem is kell sokat várni az új évadra.