Hírarchívum - 2023. január

Február 2-án érkezik Nintendo Switch-re a Life is Strange 2

A Life is Strange videójáték-sorozat második része jelenleg elérhető Xbox One, PlayStation 4 konzolokon és PC-n.

A Microsoft kiterjeszti az OpenAI üzletet egy "több milliárd dolláros" befektetéssel

A Microsoft milliárdokat fektet be, hogy egy többéves megállapodás keretében az OpenAI kizárólagos felhőszolgáltatója lehessen.

A Dead Space-remake még a saját technikai igazgatójának is túl ijesztő

David Robillard technikai igazgató egy interjújában elmondta, hogy amikor éjszaka játszik a Dead Space remake-kel, nem tud fejhallgatót használni.

Újabb előzetesen a Dungeons & Dragons: Honor Among Thieves

A Paramount Pictures gondozásában készülő Dungeons & Dragons: Honor Among Thieves egy újabb előzetessel teszi tiszteletét a rajongók előtt. Humorból most sem szenvedünk hiányt!

Brit toplista: A The Last of Us: Part I-t viszik, mint a cukrot a sorozat indulása óta

Egy felmérésből kiderült, hogy melyek azok a játékok, amik a legkeresettebbek az Egyesült Királyságban. A Fire Emblem Engage és a The Last of Us: Part I tarolt a játékosok körében.

Disney Speedstorm - száguldás a kínai nagy falon

A kínai holdújévvel egybecsengően egy rövid, te látványos előzetest kapott a Disney új kartjátéka. Lássuk, hogyan tépi fel Mulan és Li Shang a kínai nagy falat!

Durva biztonsági rés veszélyezteti a GTA Online játékosait

A Dark Souls nagy biztonsági hibája eltörpülhet a GTA Online (alig létező) pajzsán ütött rés mellett. A hackerek káros programok távoli futtatását is elérhetik az áldozataik számítógépén.

Nintendo Switchre tart a Session: Skate Sim

A PC-s és nagykonzolos debütálása után idén tavasszal végre Nintendo Switchre is ellátogat a Creā-ture Studios gördeszkaszimulátora.

Friss képeken a S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl

Nehéz körülmények között készült a S.T.A.L.K.E.R. 2, de az ukrán GSC GameWorld játéka hamarosan révbe ér. Nézzünk rá pár új, pazarul festő screenshotra!

Egyórás bemutatót kap az Armored Core VI: Fires of Rubicon

Február elején, a Taipei Game Show színpadán lép fel a FromSoftware csapata, hogy mélyebb bemutatót adjanak az Armored Core-széria régóta várt folytatásáról.