Hírarchívum - 2023. április

A Wo Long: Fallen Dynasty elérte az egymilliós eladási számot

A Koei Tecmo büszkén jelentette be, hogy a Wo Long: Fallen Dynasty a megjelenése óta átlépte az egymilliós eladási számot.

Lenyűgöző móddal bővült a Hollow Knight

Egy csapat ambiciózus rajongó létrehozta a Hallownest Vocalized névre hallgató bővítést, ami több száz szinkronhangot kölcsönöz a videójátéknak.

Nézzük, milyen filmektől válik meg a Netflix és az HBO Max a hónap végén!

Ha esetleg eddig nem csaptál le a következő alkotásokra, akkor még a mai napon bepótolhatod őket!

A Respawn vezérigazgatója örülne, ha megvalósulna a Titanfall 3

A Respawn vezérigazgatója, Vince Zampella elárulta, hogy "szívesen látna" egy harmadik Titanfall-játékot, de szerinte még nem állnak rá készen.

Májusban érkezik a klímaszorongással túlfűtött End of Lines

A Nova-box gondozásából érkező End of Lines májusban debütál, sőt még új előzetessel is gazdagodott a hétvégén.

A Respawn bocsánatot kér a Star Wars Jedi: Survivor optimalizálatlan PC-s verziója miatt

Sajnos a Star Wars Jedi: Survivor is arcpirító technikai problémákkal jelent meg. Ezt a játék fejlesztői is tudomásul vették, és ígérik, már dolgoznak a javításokon.

Londonba tart a Red Bull Solo Q címvédő magyar bajnoka

Hatalmas párharccal zárult a Red Bull Solo Q magyarországi döntője. A League of Legends 1v1-es formátmának hazai bajnoka, Sora megvédte a címét, így májusban minket képviselhet a londoni végső megmérettetésen.

HWSW: Nem érkezik több funkciófrissítés a Windows 10-hez

Immár hivatalossá vált, hogy a Windows 10 operációs rendszer termékfrissítési ciklusában tavaly év végén lezárult egy korszak: a novemberben megjelent 22H2 volt az utolsó funkciófrissítés - írja a HWSW.

F1 23 - úgy tűnik, visszatér a sztorimód

Nagyon úgy fest, hogy a Codemasters idei Forma 1-es játékában visszatérhet a korábban Braking Point néven futó sztorimód. Legalábbis erre enged következtetni a rezidens nemezis, Devon Butler visszatérése.

Hatalmas karakterlistával érkezik a Naruto X Boruto Ultimate Ninja Storm Connections

A franchise eddigi leghatalmasabb, több korszakot átívelő játéka lesz a Naruto X Boruto Ultimate Ninja Storm Connections. Az elképesztő karakterlistáról pedig egyetlen legendás nindzsa sem hiányozhat.