Hírarchívum - 2023. augusztus

Bezárja kapuit a Saints Row franchise-t is fejlesztő Volition

Az Embracer Group az átszervezés részeként, aminek a célja, hogy a videójáték-iparban betöltött vezetői pozícióját megőrízze, azonnal hatállyal bezáratta a Volition stúdiót.

Nézzük, mi történt a Super Mario Bros. Wonder Direct mai műsorán!

A mai műsor keretein belül a Nintendo rengeteg izgalmas részletről rántotta le a leplet a Super Mario Bros. Wonder kapcsán. Plusz, 15 percnyi játékmenetet is láthattunk!

Egy 2011-es játékkal rukkolt elő az Epic Games Store!

Most szeptember 7-ig ingyenesen elérhető egy klasszikus indie platformer videójáték, méghozzá a Cave Story+. Rögvest követi majd a Free Range Games SpellDrifter névre keresztelt alkotása.

Bemutatkozott a Street Fighter 6 legújabb karaktere

A Capcom korábban már adott egy kis ízelítőt a most bemutatott karakterből, de végre hivatalosan is leleplezte a méreggel harcoló kígyó-nőt. A.K.I. mérgező karmai szeptembertől lesznek elérhetőek.

Idén ősszel érkezhet az első EA Sports WRC

A pletykák szerint, amint elkezdenek hullani a levelek, megérkezik a legelső EA Sports WRC videójáték. Ez lesz az első, mióta a cég átvette a licencet.

Októberben érkezik az új Mario Switch OLED!

Bár a Nintendo még nem osztott meg konkrétumokat, azt írták, hogy "hamarosan" további információkkal érkeznek majd az árral és az előrendeléssel kapcsolatban.

Érkezik a New World első kiegészítője

Az Amazon MMORPG-jének bővítménye októberben megjelenik, és várhatóan számos frissítést hoz a megtépázott hírnevű játékba, amelynek harmadik szezonjával együtt érkezik majd.

Érkezik a Beyond Good and Evil 20th Anniversary Edition

Az ESRB besorolása alapján úgy fest, hogy a modern rendszerekre is kiadják az Ubisoft méltán kedvelt, ám évek óta parlagon hagyott játékát. A pontos megjelenés egyelőre nem ismert.

15 percig pörög a Banishers: Ghosts of New Eden

Egy negyed órás gameplay videót tett közzé a Focus Entertainment YouTube-csatornája a játék egyik első küldetéséről, sőt egy újabb előrendelői csomagot is bejelentettek a játékhoz.

Valós idejű voice chat moderációval érkezik a Call of Duty: Modern Warfare III

A játék közben elhangzottakat a mesterséges intelligenciával szűrnék ki, azonban a moderálás továbbra is emberi kézben marad majd, egyelőre nehéz megmondani, hogy mennyire lesz eredményes a rendszer.