Hírarchívum - 2023. május

SGF 2023: A Fable végre megmutatja magát az Xbox Games Showcase műsorán?

Az Xbox hivatalos Twitter-oldalán egy árulkodó videót tettek közzé a júniusi Xbox Games Showcase műsoráról. Vajon bejön a megérzés?

Befutottak a júniusi PlayStation Plus Essential játékok

A Sony Interactive Entertainment lerántotta a leplet a jövő havi PlayStation Plus Essential játékok első hullámáról.

Októberben begurul a Hot Wheels Unleashed 2: Turbocharged

A Milestone bejelentette a Hot Wheels Unleashed folytatását, a Hot Wheels Unleashed 2: Turbocharged videójáték őszi megjelenését.

Vadiúj előzetesen a Black Mirror 6. évada

A félelmetes antológia sorozat legújabb beharangozójában az összes érkező epizód tiszteletét teszi.

Éld át újra a D-napot: érkezik a Classified: France '44!

A Classified: France '44 egy fordulóalapú taktikai játék, amiben betekintést nyerhetsz a D-nap hátterében folyó történésekbe. Ezt a címet láthattuk néhány napja [REDACTED] néven.

Júniusban debütál a Six Days in Fallujah korai hozzáférésű verziója

A Victura és a Highwire Games nagy port kavaró taktikai lövöldözős játékának korai verziója 2023. június 22-én landol a Steamen.

A Konami megerősítette: Kojima nem vett részt a Metal Gear Solid 3-remake fejlesztésében

Hideo Kojima neve elválaszthatatlan a Metal Gear Solidtól. A játéktervező és a Konami szakítása azonban nem volt túl szép - nem csoda, hogy a remake-hez már köze sem volt a japán mesternek.

Lélegzetelállító űrcsatákat ígér a Falling Frontier

Garantált, hogy a The Expanse rajongói tátott szájjal fogják végignézni a Falling Frontier legújabb játékmeneti bemutatóját. Ha szeretitek a sci-fi RTS-eket, akkor mindenképp csekkoljátok le a mai videót!

Ecumene Aztec - vesszenek a konkvisztádorok!

Úgy tűnik, még a túlélőjátékok közt is akarnak igazán friss érdekességek. Bemutatkozott az Ecumene Aztec, melyben egy azték harcost képében vághatunk vissza a spanyol hódítóknak.

Mortal Kombat 1 - jelentkezz a próbakörre!

A NetherRealm egy nagyszabású online stressz teszttel készíti fel a Mortal Kombat 1 szervereit. Erre a próbakörre lényegében bárki jelentkezhet, az egyik platform játékosai azonban nem fognak örülni.