Hírarchívum - 2023. október

Állítólag a sorozat eddigi legnagyobb költségvetésével készül a Resident Evil 9

Egy Capcomnál dolgozó bennfentes azt állítja, hogy a Resident Evil kilencedik fő része már öt éve készül, és a széria eddigi legnagyobb büdzséjét költik rá. A sztori lezárja a Resident Evil 7-tel kezdődött történetet.

CliffyB szerint a Gears of Warnak egy God of War-szerű rebootra lenne szüksége

Az egykoron szebb napokat látott Gears of War-széria manapság csak vegetál, az egykori tervező, Cliff Bleszinski szerint a frencsájznak teljes újraindításra lenne szüksége. Hasonlóan ahhoz, amit a God of Warral tett a Sony.

Baldur’s Gate 3 - továbbra is idei megjelenéssel számolhatunk Xboxon

A Larian Studios szerint nincs baj, jelenleg is gőzerővel tesztelik a Baldur’s Gate 3 Xbox Series X/S-es változatát, így még mindig 2023-as premierrel számol a csapat. Pontos dátum csak később várható.

Ma éjjel elindul a Silent Hill: Ascension

Az interaktív műsor első epizódja ingyenes lesz, érdemes lesz holnap hajnali 2-kor webböngészőben, iOS-en vagy Androidon nekiveselkedni a Silent Hill: Ascension borzalmainak. Szereplőink sorsa a nézők kezében lesz.

Lássuk, hogy áll most a Control 2 és a Max Payne remake fejlesztése!

A Remedy nemrégiben a befektetőknek tartott helyzetjelentésében szó esett a közelgő projektekről, ezek szerint mind a Control 2, mind pedig a Max Payne 1 és 2 újrázásának munkálatai remekül haladnak.

Ezek a játékok jönnek a november elején a Game Passba

Számos újdonsággal készül a Microsoft az idei év utolsó előtti hónapjára. A fő attrakció a Like A Dragon Gaiden: The Man Who Erased His Name lesz, de a Wild Hearts és a Football Manager 2024 Game Pass-debütálása is megér egy misét.

Ilyen gép kell a Call of Duty: Modern Warfare III alá

Megijedni nem kell, az idei Call of Duty egy potato PC-n is elfut, de azért nem árt tudni, hogy az élvezhető sebességhez milyen konfiguráció szükséges. Kiderült, milyen extrákat nyújt a számítógépes port.

Új platformokra érkezik a Roots of Pacha

A lazulós túlélőjáték zsánerben a korszakkal alkotott újat a játék, de hamarosan kitör a PC-s platfomról és a Sony és a Nintendo konzoljaira is elérhető lesz.

Így nézhet ki a Switch 2?

Egy szabadalmi kép alapján a Switch utódja nagyon hasonló lehet a 3DS-hez egy szétnyitható dizájnnal és egy extra, külső kijelzővel. Hivatalosan még nem erősítették meg, hogy ez az-e, amire gondolunk.

10 játék online funkcióját szünteti meg a Ubisoft

A francia kiadó január 25-én húzza ki a dugót régebbi játékai esetében, ez szerencsére csak a multiplayer és pár online funkciót érint régebbi platformokon, a címek ettől még megvásárolhatók maradnak.