Hírarchívum - 2023. szeptember

A játékosok nem elégedettek a Counter-Strike 2-vel

Ugyan a CS 2 sok mindenben felülmúlja elődjét, a Counter-Strike: Global Offensive-et, mégis sokan nemtetszésüket fejezik ki vele kapcsolatban különböző közösségimédia-platformokon. Sérelmezik, hogy több lényeges tartalom is kimaradt a trónörökösből.

Itt van a United 1944 második bétaköre

Márciusban fedte fel magát az igazán rendhagyó második világháborús lövölde, amit most újra kipróbálhatunk a nyílt béta keretein belül, sőt egy új játékmóddal is bővült a repertoár, hiszen a Dominion mellett a Survivor módban is megmérettethetjük magunkat.

Kipróbálhatjuk a Foamstarst

Ahogy a State of Play során is bejelentették, nyílt bétatesztet tart a Foamstars PlayStation 5-ön, és egy egész hétvégénk van arra, hogy kipróbáljuk. Két játékmódot tettek elérhetővé a teszt időszakára.

Launch traileren a High on Life kiegészítője

Pár nap, és mi is kezeink közé vehetjük a High on Knife névre keresztelt horrorkiegészítőt, amiről most a launch trailernek hála részletesebb képet kaptunk. Érdemes megnézni, igazán dobozos élmény.

Csúszik a Dredge kiegészítője

A hajókázós kaland kiegészítője eredtileg 2023 utolsó negyedévében jelent volna meg, most viszont a fejlesztőcsapat bejelentette, hogy a The Iron Rig névre keresztelt DLC előreláthatóan csak 2024-ben fog megjelenni.

Konzolokra is beesik a Warm Snow

A roguelike akciójáték még januárban jelent meg, azóta Steamen felettébb pozitív felhasználói visszajelzéseket kapott, így nem meglepő, hogy nemsokára konzolokra is beesik a meleg hó.

Már elérhető a Snufkin: Melody of Moominvalley demója

A Steamen keresztül már ki is próbálhatjuk a 2022-es Future Games Show műsorán bemutatott indie zenés kalandjátékot, aminek egy izlandi rock banda csinálta a soundtrack-jét.

Egy kis ízelítőt kaptunk a The Toxic Avenger mozifilmből

Az 1984-ben debütált The Toxic Avenger ezúttal ismét visszatér a mozivászonra: nézzétek meg a remake legelső nyilvánosságra került kedvcsinálóját!

Vérfagyasztó karakterekkel bővülhet a Mortal Kombat 1

A Mortal Kombat 1 vezetője, Ed Boon a legutóbbi X-posztjában adott egy kis ízéletítőt a követkeő Kombat Pack lehetséges karaktereire: lehet, hogy Jigsaw és Ghostface is csatlakozik a bunyóhoz?

Januárban elköszönhetünk a Gran Turismo Sport online funkcióitól

A Gran Turismo Sport online szolgáltatásai 2024. január 31-én végleg elbúcsúznak a játékosoktól: véget ér a több, mint hatéves pályafutás.