Hírarchívum - 2023. július

Ötször nagyobb területet építhetsz majd be a Cities: Skylines 2-ben

Az eredeti videójátékban, a Cities: Skylines-ban összesen kilenc térképdarabot lehetett feloldani, amik összesen 33 négyzetkilométernyi területet kínáltak a játékosoknak. Ez a folytatásban az ötszörösére nő.

Sok hasznos újdonságot is hoz magával a PlayStation 5 új szoftverfrissítése

Ismerős az a mém, amikor már este az egész család alszik és a PS bekapcsoló pittyenése felébreszti a gyerekeket? Nemsokára már nem lesz probléma!

Októberben debütálhat a Helldivers 2

A szivárogtató nem osztott meg pontos megjelenési dátumot, csupán egy elnagyolt információmorzsát hintett el az internet népének.

A Bungie több, mint 1 millió dollárt gyűjtött jótékonysági célokra

A világ 92 országából érkeztek adományok az idei Bungie Day Giving Festival napjain: ezzel a teljesítménnyel jócskán túlteljesítették a terveiket.

Valószínűleg 2024 végén érkezik a Nintendo következő konzolja

Bár valószínűleg nem annyira meglepő a hír, a Nintendo következő generációs konzolja valószínűleg 2024 végén jelenik meg.

Bemutatták a Loki 2. évadának az első előzetesét

A Loki az egyik első élőszereplős Marvel-sorozat, ami második évaddal gazdagodik, így a bejelentés után már kíváncsian vártuk az első előzetest!

Demót kapott a Jagged Alliance 3

A júliusban megjelent taktikai zsoldos játék a Steames értékelések alapján jól sikerült, azonban ha valakinek új a műfaj vagy maga a sorozat, most ingyen letesztelheti a kezdő zónát.

Lekapcsolták a 2009-es Call of Duty: Modern Warfare 2 multiját

A döntés összefüggésben lehet azzal, hogy egyes jelentések szerint egy trójai kártevő kering a PC-s játékosok között, a multiplayert hat napja kapcsolták le, egyelőre nincs hír a visszaállításról.

Állítólag készül az The Elder Scrolls IV: Oblivion-remake

A Virtuos egyik korábbi munkatársa osztotta meg Redditen, hogy a stúdió a Metal Gear Solid 3 remake-je mellett a TES-sorozat ikonikus részének újraalkotásán is dolgozik.

Megduplázta az első rész csúcs játékosszámát a Remnant II

Bár messze van még a top 10-től, az egyidejű játékosok számát illetően a Remnant II olyan címeket utasított maga mögé, amelyek a maguk kategóriájában kimagaslóak voltak.