Hírarchívum - 2023. november

Nézd vissza a PC Gaming Show: Most Wanted műsorát!

Több, mint 50 játékfejlesztő, tartalomgyártó és kritikus válogatta számunkra össze a ma esti PC Gaming Show: Most Wanted műsorán bemutatásra kerülő játékok listáját! Csatlakozz hozzánk és nézzük együtt a traileráradatot!

Látványos trailert villantott a S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl

A PC Gaming Show: Most Wanted 25-ös toplistáján az első helyet vívta ki magának a S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl: nézzük, milyen előzetessel ünnepelték meg a fejlesztők ezt a teljesítményt!

Hangulatos előzetessel jelentkezett a Like A Dragon: Infinite Wealth

A PC Gaming Show: Most Wanted műsorán egy vadiúj, angol nyelvű előzetest villantott a Ryu Ga Gotoku stúdió, amiben olyan színészek is feltűntek, mint Daniel Dae Kim és Danny Trejo.

Gameplay előzetesen a Path of Exile 2

Egy percen keresztül csodálhatjuk a Path of Exile 2 játékmenetét, bár a 2024-es megjelenési ablakon kívül más újdonságot nem tudtunk meg az akció-RPG világáról.

Madártávlatból mutatkozott a Frostpunk 2 világa

Az 11 Bit Studios játéka, a Frostpunk 2 is helyet kapott a PC Gaming Show: Most Wanted műsorában, azonban megjelenési dátummal továbbra sem lettünk gazdagabbak.

A Persona 3 Reload is megmutatta magát egy vadiúj traileren

A PC Gaming Show: Most Wanted robog tovább, a 2006-os Persona 3 remake-je is kapott egy eddig még nem látott előzetest. A megjelenés dátuma sincs már messze...

Interjút adtak a Still Wakes The Deep készítői

A PC Gaming Show: Most Wanted traileráradata egy pszichológiai horror címmel kezdett: Jason Graves elmesélte, hogyan készít nem emberi hangokat egy horrorjátékhoz.

2024 februárjára halasztották a Terminator: Dark Fate - Defiance-t

A Terminator: Dark Fate - Defiance eredetileg a jövő héten jelent volna meg, azonban a fejlesztők frissítették a játék Steam oldalát, ahol már egy jövő évi dátum olvasható.

Újdonságokat is hoz magával a Cyberpunk 2077: Ultimate Edition

December 5-én fut be a Cyberpunk 2077 minden jóval teletömött kiadása, vele együtt pedig érkezik az ingyenes 2.1-es patch is, ami újabb játékmeneti extrákkal fűszerezi meg V és Johnny Silverhand ámokfutását.

Ezúttal két játékot szerezhetünk be ingyen az Epic Games Store oldalán!

Az Epic Games Store minden héten ajándékokkal látja el a játékosait: ezúttal két ingyenesen beszerezhető cím is terítékre került! Ne maradj le a Jitsu Squadról és a Mighty Fight Federation-ről!