Hírarchívum - 2023. június

Legalább két nagy kiegészítőt kap a Diablo IV

A Diablo IV fejese, Rod Fergusson csuklóból ledobta az atomot. A franchise menedzsere elárulta, hogy a szezonális frissítések mellett máris készül nem egy, hanem két nagy expanzió.

SGF 2023: Ki ölte meg az E3-at?

Az E3 egykori szerepét az elmúlt négy évben teljesen magára vállalta Geoff Keighley nyári rendezvénysorozata, a Summer Game Fest. Ez azonban nem feltétlenül jelenti azt, hogy a Summer Game Fest okozta az E3 halálát.

10 perc bűnüldözés a RoboCop: Rogue Cityben

Itt az idő, hogy feltakarítsuk Detroit mocskát! Az IGN előzetesének hála most bő 10 percen át követhetjük a Alex Murphy, avagy a Robotzsaru igazságosztását.

Brit toplista: a Zeldát a Street Fighter 6 sem tudta kiütni

Ryuék azért bevittek egy-két pofont, de a dobogó legfelső fokán továbbra is Link áll. Vajon a jövő héten, a Diablo IV megjelenésével megrendül a The legend of Zelda: Tears of the Kingdom uralma?

SGF 2023: 25 percen át szivárog a The Crew Motorfest

Valószínűleg nem örül neki a Ubisoft, hogy egy héttel a nyári bemutatójuk előtt kiszivárgott a The Crew Motorfest 25 percnyi játékmenete.

Elindult a Summer Game Fest 2023 aloldalunk!

Nyár, forróság és rengeteg videojáték! Elérkezett a nagy bejelentéscunami időszaka, aminek ezúttal is dedikált aloldalt szentel a Gamekapocs csapata. Ünnepeljünk együtt a Summer Game Festet és az azt övező előadásokat!

Továbbra is meggyőzően fest a S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl

A GSC Game Worldöt mostanság az ág is húzza, de azért jó hír, hogy remekül halad a S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl fejlesztése. Erről tanúskodnak a friss, ropogós screenshotok.

Máris itt a Street Fighter 6 VR-módja

Még egy hét sem telt el a premier óta, ám egy Praydog nevű modder máris elérhetővé tette a Street Fighter 6 VR-módját PC-n. Most már egészen testközeli bunyókat vívhatunk kellő headset birtokában.

A héten az idegenek elől menekülünk a Greyhill Incidentben

A Perp Games belsőnézetes horrorjátéka a '90-es években játszódik, amelyben egy békés kisvárost UFO-k és gonosz szürke emberkék szállnak meg. Hősünk azonban nem akar kísérleti bárányka lenni.

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

A hét legnagyobb attrakciója kétségkívül a régóta várt Diablo IV premierje lesz, emelett szinte minden megjelenés eltörpül, de azért néhány finomság akad még a kosárban. Például a MotoGP 23.