Hírarchívum - 2023. február

Vadiúj gameplay előzetesen a Tekken 8

A Tekken 8 friss és ropogós gameplay felvételén Jin Kazama mutatja meg, hogy mit is tud.

A Final Fantasy XVI fejlesztői meséltek a hamarosan érkező játékról

A Square Enix projektje, a Final Fantasy XVI 2023. június 22-én debütál PlayStation 5 konzolokra időzített exkluzívként, de addig is a fejlesztők egy kerekasztal-beszélgetésen meséltek a címről.

A Hitman fejlesztői egy új fantasy RPG-n dolgoznak

A sokak által ismert Hitmant is fejlesztő IO Interactive megerősítette, hogy egy középkori világgal operáló online RPG-n munkálkodnak.

Az Amazon Studios főnökét nem zavarja, hogy a Warner is Tolkien világával dolgozik

Jennifer Salke, az Amazon Studios vezetője egy interjújában azt nyilatkozta, hogy van elég Gyűrűk Ura rajongó mindkét stúdiónak.

Megerősítették a márciusi Xbox Live Games with Gold-címeket

Az előfizetéssel rendelkező játékosok 2023. márciusában is frissített kínálatból válogathatnak majd.

Három új játékot jelent be a jövő héten a Paradox

Egy kisebb bemutatóra készül a jövő hét folyamán a Paradox Interactive. Az már biztos, hogy bemutatkozik majd a Cities: Skylines készítőinek vadiúj játéka, de a meglévő stratégiák sem maradnak bővítmények nélkül.

Az online funkciók bővítését várja a jövőbeli játékokban az Elden Ring atyja

Hidetaka Miyazaki egy interjúban árulta el, hogy milyen technológiák vagy trendek inspirálják őt. Az Elden Ring mindenható ura elsősorban az online funkciók kibővülésében látja a jövőt.

Bajok a Beyond Good and Evil 2 fejlesztőinél

Már a francia munkaügyi hatóságok is vizsgálódnak a Ubisoft Montpellier csapatánál, hiszen egyre több dolgozó panaszkodik kiégésre, rengetegen vettek ki betegszabadságot és a vezető is távozott.

A megjelenés után bővülhet a The Legend of Zelda: Tears of The Kingdom

Úgy tűnik a játék hivatalos weboldala buktatta el idő előtt a The Legend of Zelda: Tears of the Kingdom közelgő DLC-jét, habár a Nintendo hivatalosan még nem erősítette meg a játék megjelenés utáni ütemtervét.

Bejelentették az Elden Ring kiegészítőjét

A FromSoftware és a Namco Bandai egy gyors közleményben rántotta le a leplet az Elden Ring bővítményéről, amely a Shadow of the Erdtree címet kapta.