Hírarchívum - 2023. július

Már Európában is elérhető a Pokémon Sleep

A végtelenül cuki alváskövető applikáció hozzánk is megérkezett. Ha ti is nap mint nap karikás szemekkel és nyűgös fáradtsággal küzdötök, akkor tanulhattok egyet, s mást a jó öreg Snorlaxtól.

Szokatlan "platformra" fejleszt játékot a Bungie alapítójának új stúdiója

A nemrég alapított Look North World stúdió a Bungie, az Electronic Arts és a Kongerate veteránjaiból állt össze, a nagy nevekből álló banda azonban egy meglehetősen furcsa platformon építi az első közös játékát.

Újabb gyűjteményben térhetnek vissza a Borderlands-játékok

A Dél-afrikai Köztársaság korhatár-besorolással foglalkozó szervei buktatták le a The Borderlands Compilation: Pandora's Box érkezését. Úgy fest, újabb gyűjteményben térnek vissza a Gearbox játékai.

Így alakul a Ratchet & Clank: Rift Apart PC-s gépigénye

A PlayStation 5 egyik legnagyszerűbb exkluzívja hamarosan PC-re is ellátogat. Az Insomniac és a Nixxes most egy részletes táblázaton lebontva mutatják, hogy milyen gépre lesz szükségünk a dimenzióugráshoz.

Tíz játék távozik a PlayStation Plus kínálatából

Ahogy az Xbox Game Pass, úgy a PlayStation Plus Extra és Premium játékkatalógusa is folyamatosan változik, időnként pedig el kell búcsúznunk néhány nagyszerű címtől.

Kiverte a biztosítékot a Diablo IV hatalmas frissítése

A csütörtöki szezonkezdés előtt már élesedett a Diablo IV masszív, 1.1.0a sorszámú frissítése. Új felszerelések, buffok, nerfek és bugfixek tömkelege várja Sanctuary hőseit, akik ennek egyáltalán nem örülnek.

Elképesztő, mennyi befejezése lesz a Baldur's Gate III-nak

A Larian Studios írójával készített interjúból egészen elképesztő adatok láttak napvilágot a közelgő Baldur's Gate III-ról. Közel 17 ezer variáció létezik a történet befejezésére, ami azért egészen brutális.

Hosszabb bemutatót és gépigényt kapott az EA Sports FC 24

Az EA megígérte és itt van, végre hosszabban is belenézhetünk a FIFA licenc nélkül maradt futballszimulátor legújabb részébe. Emellett már azt is tudjuk, milyen masina kell az EA Sports FC 24 alá.

Hivatalos: átvihetjük Modern Warfare II-tartalmainkat az idei Call of Dutyba

A délelőtti szivárgás után az Activision hivatalosan is megerősítette, hogy a Call of Duty: Modern Warfare II tartalmát átvihetjük az idei részbe. Egyre jobban él bennünk a gyanú, hogy 2023-ban egy "MW2.5-öt" kapunk.

Ezek a játékok jönnek még júliusban a Game Passbe

A Microsoft megtörte a csendet és elárulta, milyen játékok landolnak még ebben a hónapban a Game Pass szolgáltatásban. Holnaptól egy igazi puzzle-kalandjátékot kapunk Maquette címmel, de jön Serious Sam is.