Hírarchívum - 2023. augusztus

Késik a Suikoden I & II felújított változata

A Suikoden I & II HD Remaster: Gate Rune and Dunan Unification Warst elhalasztották, még nem tudni pontosan mikorra. A fejlesztőcsapat X-posztban jelentette be a csúszást.

Erősen startolt a Sea of Stars

A retro JRPG nem csak a kritikusokat győzte meg, de úgy látszik a játékosokat is. A fejlesztők közzétették, hogy már az első napon több, mint 100 000 példány fogyott a játékból.

Megvan mikor érkezik a 30XX, most már tényleg

Egy ütős trailerrel jelentették be, hogy szeptember elején várható Nintendo Switch konzolokra a 20XX folytatásaként szolgáló játék. A játék már régóta elérhető volt korai hozzáférésben a Steamen.

Konzolokra is megjelenik a Jagged Alliance 3

A Jagged Alliance 3 idén júliusban jelent meg PC-n, a THQ Nordic és a Haemimont Games azonban két generáció konzoljaira is elhozza a körökre osztott taktikai játékot.

Októberben érkezik a Front Mission 2: Remake

Nem gyenge év ez a japán mechek és azok rajongóinak számára! Napra pontos megjelenési dátumot és egy új kedvcsinálót kapott a Front Mission 2 Nintendo Switchre szabott remake-je.

Bezár a sikert sikerre halmozó Mimimi Games

A Shadow Tactics: Blades of the Shogun, a Desperados III és a Shadow Gambit: The Cursed Crew fejlesztői nem panaszkodhatnak a játékaik fogadtatását illetően, ennek ellenére azonban mégis kénytelenek lehúzni a rolót.

A héten saját műsort kap a Super Mario Bros. Wonder

A Nindento Live 2023-at megelőzően saját Nintendo Directet kap a Super Mario Bros. Wonder. A széria legújabb 2D-s kalandját nagyjából 15 percen át követhetjük majd élőben.

Dave Bautista vérében van a Mortal Kombat

Bő két hét, és máris rátehetjük a mancsunkat a Mortal Kombat 1-re! Addig is, íme egy élőszereplős kedvcsináló, amelyben Dave Bautista egyetlen Fatality kiosztása nélkül hype-ol fel minket a megjelenésre.

Brit toplisa: nem volt kihívója az Armored Core VI-nak

Papíron ugyan az Immortals of Aveum labdába rúghatott volna, végül azonban a FromSoftware mechás akciójátéka toronymagasan tarolta a brit dobozos eladási listát.

Lara Croft is tiszteletét teszi a Call of Duty: Warzone-ban

Nemsokára beköszön az új évad a CoD-széria játékaiban és mint azt már megszoktuk, most is kedveskednek nekünk a fejlesztők pár fizetős aprósággal. A legendás kalandhősnő mellett egy rapper és Mace is megvehető operátorok lesznek az ötödik seasonben.