Hírarchívum - 2023. augusztus

Szivárog a PlayStation Plus szeptemberi felhozatala

Billbil-kun leakjei eddig sosem hagytak minket cserben, így szinte mérget vehetünk rá, hogy szeptemberben a 2022-es Saints Row vezeti majd a PlayStation Plus Essential felhozatalát.

GC 2023: Megvannak a Gamescom Award nyertesei

Összesen 14, nem feltétlenül objektív és megfogható kategóriában hirdettek nyertest, a jelöltek között idén megjelent címek, és magán a Gamescomon bejelentett játékok is szerepeltek.

GC 2023: Leleplezte az AMD az FSR 3-at

Az Nvidia DLSS technológiájához hasonló megoldását a cég a DX11-es és DX12-es játékok számára teszik elérhetővé, új kártyákat is bejelentett a cég, amelyek természetesen támogatják az FSR 3-at.

Különleges műsort tervez a Sega és az Atlus a TGS-ra

A Tokyo Game Show-n egy közel egy órás közvetítést terveznek adni a Persona-sorozat fejlesztői és a japán kiadó, egy rakás új címet terveznek bejelenteni.

GC 2023: Bemutatón a Banishers: Ghosts of New Eden

A Don't Nod csapatának akció RPG-jének egy korai küldetését nézhetjük meg, ezen keresztül pedig a harcrendszer és az NPC-kel való interakció működésébe is betekintést nyerünk.

PES: A virtuális pálya találkozása a fogadói szemlélettel a Master League Módban (x)

A Pro Evolution Soccer (PES) sorozat, amelyet a játékosok szerte a világon nagyra értékelnek, a Master League Módjának köszönhetően egyedülállóan vonzó.

Remastert kaphat a The Darkness

A Nighdive Studios vezetője szerint a kultklasszikusnak számító játék rajta van a felújítandó játékok listáján, nem kizárt, hogy szokásukhoz híven minden platformon elérhető lesz majd a remaster.

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Itt van lassan az őszi nagy megjelenés hullám, ennek előszelét érezhetjük a játékok terén, de a streaming szolgáltatásokra is érdemes lesz majd odafigyelni a héten.

GC 2023: Animációs sorozat készül a Sky: Children of the Light alapján

A thatgamecompany ezúttal újabb szintre lép: hamarosan megjelenik az első animációs sorozat, amit a játékuk, a Sky: Children of the Light alapján készítenek.

Bemutatkozik a HORI Farming Vehicle Control System!

A HORI és a Farming Simulator-sorozat készítői közösen elkészítették a HORI Farming Vehicle Control Systemet, hogy még élethűbb élménnyé tegyék a munkagépek irányítását.