Hírarchívum - 2023. augusztus

Nem mindenki kapott Starfield tesztpéldányt

Úgy fest, hogy a Bethesda megválogatta, hogy ki kap tesztpéldányt, így fordulhatott elő, hogy egyes médiumok már két hete megkapták a tesztpéldányt, míg mások egyáltalán nem.

Közel 260 fő dolgozik az új The Witcher-játékon

A Project Polaris kódnevű játékról egyelőre annyit tudni, hogy készülőben van, és hogy várhatóan egy új The Witcher-trilógia elindítását tűzte ki célul vele a CD Projekt Red.

Újabb véres gameplay-videót villantott a Warhammer 40.000: Space Marine 2

A játék lelkesen ontja magából a látványosabbnál látványosabb játékmenet-videókat. Ez most sincs másként, íme a legújabb alkotás!

Megvannak a következő PlayStation Plus játékok - és velük együtt az áremelés is!

A Sony Interactive Entertainment bejelentette a PlayStation Plus Essential előfizetők 2023. szeptember havi játékkínálatát. De ez nem minden: áremelés van a láthatáron!

Befutott a Ferrari-mozifilm első trailere

Enzo Ferrarit Adam Driver alakítja majd a decemberben debütáló mozfilmben: azonban ma már bepillantást nyertünk a készülő produkcióba, ugyanis elérhető az első előzetes!

A Netflix One Piece élőszereplős sorozata megkapta az utolsó előzetesét

A világ egyik leghíresebb és leghosszabb anime-sorozata ezúttal egy netflixes, élőszereplős produkcióban köszön vissza. A holnapi megjelenés előtt itt az utolsó előzetes.

Az Imagine Dragons hivatalos dalt adott ki a Starfieldhez

Miután már Magyarországon, a Sziget Fesztiválon is tiszteletüket tették, úgy döntöttek, hogy megkoronázzák a szezont és kiadnak egy hivatalos dalt a Starfieldhez.

Már októberben kipróbálhatjuk majd a Pioneers of Pagoniát

Az eredeti The Settlers alkotójának, Volker Wertich-nek és csapatának új játéka nemsokára belép a zárt alfa verzió tesztelési szakaszába. Az alfa után demó formájában már a nagyközönség is kipróbálhatja majd.

A Sony Business Development egykori alelnöke az Xboxhoz igazolt

Mena Sato Kato 8 évig dolgozott a Sonynak, mint az üzleti fejlesztésekért felelős divízió alelnöke. 2021-ben hagyta el a céget, most pedig a japánban történő együttműködésekért felel az Xboxnál.

Panic Games Showcase 2023 összefoglaló

Augusztus 29-én lezajlott a Panic Games idei félórás műsora, amely során a már bejelentett játékaikról kaptunk új trailereket, bejelentettek új játékokat, illetve kulisszák mögötti felvételeket is láthattunk.