Assassin's Creed: Valhalla PC, PS4, PS5, XBOXONE, XSX

A vikingek korába kalauzol el az új Assassin's Creed.
1655223994

Roguelite-játékmóddal bővül az Assassin's Creed: Valhalla

Kissé vérszegényre sikeredett az Assassin's Creed tizenötödik évfordulóját ünneplő adás, de azért így is akad egy-két finomság. A legizgalmasabb újdonságoknak a Valhalla rajongói örülhetnek.
1655139243

15 éves az Assassin's Creed, élő adással ünnepel a Ubisoft

Idén ünnepli a tizenötödik születésnapját az Assassin's Creed sorozat, ezt pedig nem hagyhatja szó nélkül a Ubisoft. Holnap délután egy ünnepi adásban értesülhetünk a széria jövőjéről.
1649250600

Az Assassin's Creed sem hagyja ki a Fortnite-ot

Az Assassin's Creed-játéksorozat két közkedvelt hőse, Ezio Auditore da Firenze és Eivor Varinsdottir is csatlakozik a Fortnite egyre csak bővülő multiverzumához. Az asszaszinokat holnaptól szerezhetjük be.
1648151945

Mobilos kitérőt kap a Rainbow Six: Siege is?

Az iparági szóbeszédek szerint a Ubisoft áprilisban mutatja be a Rainbow Six: Siege mobilos változatát, amit a Tencent egyik stúdiójával karöltve készít a kiadó. Később az Assassin's Creed- és a The Division-sorozat is követheti ezen az úton.
1647687867

Assassin's Creed Valhalla: Dawn of Ragnarök teszt

A francia kiadó úgy döntött, hogy az amúgy is tartalmasra felhízlalt Assassin's Creed Valhalla két meglévő DLC-je mellé egy harmadik csomagot is hozzácsapnak. Ezúttal azonban nem a középkorba, hanem a skandináv mitlógiába térhetünk vissza.
1647680400

Óriási világokat ígér a Ubisoft új technológiája

A Ubisoft bemutatta az új felhőalapú fejlesztői eszközét, a Scalart. A felhős számításokra támaszkodó technológiának hála eddig sosem látott méreteket ölthetnek a nyílt világú játékok.
1647352800

Brit toplista: a Gran Turismo 7 tartja az aranyat

Amint a Gran Turismo 7 megjelent, rögtön tarolt is a brit dobozos játékeladások toplistáján. Egy héttel később még nem akadt kihívóra, és ismét magáénak tudhatja a dobogó csúcsát.
1646830809

Így kezdődik a Dawn of Ragnarök

Holnaptól lesz elérhető az Assassin's Creed: Valhalla kiegészítője, a Dawn of Ragnarök, amiben újabb kalandok várnak Eivorra és Odinra. A hajtás után megleshetitek, hogyan is kezdődik a közel 40 órányi tartalmat ígérő DLC.
1646636400

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Hétfő reggel van, mi pedig szokás szerint szállítjuk a hét játékmegjelenéseit és filmpremierjeit összefoglaló listánkat. Lássuk, milyen újdonságokra számíthatunk a következő napokban!
1645527600

Javít a lopakodáson az új Assassin's Creed-frissítés

Ma válik letölthetővé az Assassin's Creed: Valhalla következő nagyobb frissítése, amely arra hivatott, hogy előkészítse a terepet a Dawn of Ragnarök érkezése előtt. Jó pár hasznos változtatást hozott magával!