Call of Duty: Black Ops - Cold War PC, PS4, PS5, XBOXONE, XSX

A Call of Duty visszatér a hidegháborús érához.
1618214400

Brit toplista: ismét élen az Animal Crossing

Nem akadt olyan cím mostanában, ami a feje tetejére állíthatta volna a játékpiacot, így a brit dobozos eladási listán is visszaállt a megszokott rend. Egy biztos: Tom Nook zsebe most sem lesz üres a hónap végén.
1616410800

Brit toplista: jól rajtolt a Hades dobozos kiadása

Habár a Hades digitális változata tavaly ősz óta elérhető PC-n és a Nintendo konzolján, a Switchre frissen kiadott dobozos verzió alig két nap alatt felkerült a brit toplista tízes élvonalába. A trónt eközben az Animal Crossing foglalta el.
1615906800

Brit toplista: Miles Morales nagy visszatérése

Az elmúlt héten újabb PlayStation 5-készletek érkeztek az Egyesült Királyságba, ez pedig csak egy dolgot jelenthet: a platform legnépszerűbb játéka, a Spider-Man: Miles Morales ismét az élre tört.
1615734000

Amerikai toplista: ismét tarolt a Nintendo

Befutott az amerikai játékpiac teljesítményét monitorozó NPD Group februári összesítése, amiből kiderült, hogy a Nintendo termékei mind szoftver-, mind hardverfronton remekül teljesítettek.
1615197600

Brit toplista: Mario továbbra is legyőzhetetlen

A legutóbbi PlayStation 5-készletek ugyan határozottan jót tettek az ottani platformexkluzívok eladásainak, a brit toplista éléről mégsem lehet kirobbantani Mario és Bowser régi-új kalandját.
1613980800

Brit toplista: Mario továbbra is az élen

Nem csupán a brit toplista tízes élmezőnyében, de a GfK 40-es összesítésében sem köszönthettünk új játékot az előző héten, így nem csoda az sem, hogy az eladási lista élén továbbra is Mario trónol.
1613548800

Black Ops: Cold War - Laoszba vezet az új szezon

Hamarosan megérkezik a Call of Duty: Black Ops - Cold War második szezonja, amely a legújabb előzetes szerint Laosz dzsungeleibe kalauzol majd el bennünket. Bemutatkoznak az új operátorok is.
1613408400

Amerikai toplista: megingathatatlan a Call of Duty

Erős januárral indította az évet az amerikai játékpiac, az NPD Group mérései szerint az összes szegmens látványosan tudott erősödni a tavalyi évhez képest. A játékok között továbbra is a legutóbbi Call of Duty vezet.
1613379600

Brit toplista: Mario és Bowser letarolt mindenkit

Aratnak mostanában a Nintendo Switch játékai az Egyesült Királyságban, így nem meglepetés, hogy a Super Mario 3D World + Bowser's Fury az első helyen kötött ki. Az már jóval érdekesebb, hogy a játék jócskán túlszárnyalta az eredeti premierjét is.
1612771200

Brit toplista: Tom Nook dörzsöli a markát

Február első hetében a Nintendo volt a brit játékpiac legnagyobb nyertese, élen az Animal Crossing: New Horizonsszal. Mivel nagyobb premierünk nem akadt, a dobozos toplista is a papírforma mentén alakult.