L.A. Noire PC, PS3, X360

Eredetileg PlayStation 3-ra és Xbox 360-ra készült detektív thriller a Rockstar kiadásában, mely később PC-re is megjelenik. A játékhoz már most több DLC is elérhető, és egy Complete Edition is boltokba került.
1292666455

A Take-Two megjelenési tervei 2011-2012-re

A Take-Two frissítette a 2011-2012-ben esedékes játékainak megjelenési listáját - ezt olvasva néhány igen kirívó hiányosságról számolhatunk be. Sajnos a Max Payne 3 a jelek szerint még mindig nem áll készen arra, hogy az elkövetkezendő két évben a boltok polcain lássuk. Ez bizony aggodalomra ad okot.
1292576440

L.A. Noire - mitől olyan lenyűgöző a mimika?

A Rockstar Games kalandelemekkel megspékelt detektívjátéka jövőre fog bankot robbantani. A most következő fejlesztői napló elvezet minket a kulisszák mögé, megtudhatjuk milyen fejlett technológia mozgatja a karakterek félelmetesen durva arcanimációját. A MotionScant reméljük más címek is átveszik majd.
1290703936

2012 előtt nem lesz Grand Theft Auto V

Mike Hickey, a Janco Partners elemzője boncolgatta egy picit a Take-Two jövőjét, majd arra jutott, hogy a kiadó még akkor is jó pénzügyi évet zárhat jövőre, ha nem lesz új GTA vagy Red Dead játék - márpedig nem lesz, a Grand Theft Auto ötödik részére valószínűleg még várni kell.
1290168042

L.A. Noire - indulhat a diavetítés!

Új screenshotok érkeztek a Rockstar legújabb játékából, a negyvenes évek gengsztertörténeteit feldolgozó L.A. Noire-ból. A GameTrailers nem cicózott, diavetítést csináltak az új képekből, hogy mi aztán a kellemes háttérzene társaságában már csak a látnivalókra tudjunk koncentrálni. Jó szórakozást!
1289496664

Befutott az új L.A. Noire előzetes

Ahogy azt a Rockstar megígérte, a minap megjelent a L.A. Noire legújabb előzetese, amely végre in-game jeleneteket is tartalmaz: az imént látott egy perc nagyon hangulatosra sikerült, a trailer ráerősít a korábbi információkra, miszerint a játék nem egy szimpla akciótörténet lesz.
1289320831

Hírek a nagyvilágból - rövid infók estére

Folytatjuk a napi rendszerességgel jelentkező "híradónkat": hamarabb jönnek a Super Street Fighter IV DLC-i, PlayStation Lounge nyílt New Yorkban, lemondott a Tecmo Koei vezérigazgatója, L.A. Noire trailer érkezik csütörtökön, és az elemzők szerint a hardcore játékosoknak jobban tetszik a Move. Nahát.
1283607318

Take-Two: Nem fogunk bukni a Mafia II-n

Michael Pachter, a Wedbush Morgan Securities elemzője a Take-Two negyedéves pénzügyi helyzetjelentése előtt úgy vélekedett, hogy a vártnál gyengébb értékeléseknek és a hosszú fejlesztési időnek köszönhetően a kiadó bukni fog a Mafia II-n - a Take-Two szerint ez nem így lesz, de számokat ők sem mondtak.
1283252984

Pachter: Bukni fog a Take-Two a Mafia II-n

A Take-Two csütörtökön fogja közzétenni a harmadik negyedéves pénzügyi jelentését, ennek kapcsán a Wedbush Morgan Securities elemzője, Michael Pachter is véleményezte a kiadó játékainak teljesítményét. A Red Dead Redemption bejött a cégnek, a Mafia II-n viszont bukni fog, állítja a szakértő.
1282986501

2011-re csúszik az L.A. Noire

Ugye senki nem gondolta komolyan, hogy az első, ez év végi megjelenési dátumot hirdető pletykák igaznak bizonyulnak? Pacific Crest Securities kiskereskedői szerint a Take Two jövő évig biztosan jegeli a Rockstar minden eddiginél autentikusabb 40-es, 50-es éveket bemutató kalandjátékát.
1275390000

Nem fog új játékot bemutatni a Rockstar az E3-on

Frissítve - Max Payne 3 és L.A. Noire bemutató sem lesz,és az új GTA-ról vagy az Agentről se álmodjunk. A Rockstar állítólag az utolsó pillanatban lőtt le egy bejelentést.