Hardver rovat

A Gamekapocs hardver rovatában rendszeresen leteszteljük a legfrissebb videokártyákat, gamer notebookokat, és a többi hasonló érdekes informatikai újdonságokat!
Típus: Rovat

CES 2018: Vezeték és akku nélkül jön a Razer egere

Új vezeték nélküli egeret dob piacra az év első negyedében a Razer, melynek különlegessége, hogy egyáltalán nem használ akkumulátort, így a 100 grammot sem éri el a tömege.

Rainway - PC-s játék bármilyen eszközön

A Rainway egy olyan ingyenes alkalmazás, amely lehetővé teszi, hogy a PC-s játékainkat bármilyen hordozható konzolra vagy eszközre továbbítsuk. A készítők 60 fps-t ígérnek, alacsony késleltetés mellett. Hamarosan indul a bétateszt.

CES 2018: Razer Project Linda - laptop a telefonból

Nem múlhat el úgy a CES, hogy a Razer nem villant valamilyen fura prototípust, idén pedig a Project Linda kapta azt a feladatot, hogy elcsavarja a játékosok fejét. Ezúttal egy dokkolót készített a cég, amely laptoppá alakítja a gamer telefonját.

CES 2018: Bétatesztelhető a GeForce Now

Az NVIDIA új játékstreaming szolgáltatása kiváló alternatíva lehet azoknak a felhasználóknak, akik gyengébb hardverekkel rendelkeznek. Ha megfelelő szélessávú kapcsolattal rendelkezünk, akár 1080p-ben is játszhatunk 120 fps-sel.

HWSW: Íme, az Intel-AMD kooperáció gyümölcsei

Végre hivatalosan is megérkeztek az AMD-s grafikával turbózott Intel-processzorok, rögtön öt különböző modell érkezik a két cég együttműködésének részeként - írja nagytestvérünk, a HWSW.

CES 2018: Brutális gaming kijelző az NVIDIA-tól

Ha játékosként nagy képernyőre és masszív képfrissítésre vágytál, nem igazán találtál tévéméretű megjelenítőket. Az NVIDIA bemutatta a BFGD-t, egy 65 hüvelykes, 4K felbontású és 120 Hz-es sebességű szörnyetegét.

Visszatér a halálból a Mad Catz

Hiába jelentett csődöt tavaly márciusban a neves játékperiféria-gyártó, a Mad Catz feltámad. Egy kínai holdingcég menti meg a márkanevet, és az idei CES-en már új termékeket mutatnak be. Továbbra is a minőségre törekednek.

HWSW: Lebukott a Radeonnal szerelt Intel-proci

A foglalatos asztali processzorok között tűnt fel az Intel-AMD kooperáció egyik újszülöttje, amely a várakozások szerint a jövő heti CES kiállításon mutatkozhat be hivatalosan - írja nagytestvérünk, a HWSW.

HWSW: Hamarosan itt a második generációs Ryzen

A szivárgások szerint jövő év első negyedévében jelenik meg az asztali Ryzenek második szériája. A rajtot valamikor februárban ejtheti meg az AMD, írja nagytestvérünk, a HWSW.

HWSW: Egyre jobban fogynak a gaming notebookok

Míg a komplett PC-piac egyre zsugorodik, addig a kifejezetten játékosok számára készített termékek iránt nő az igény. Ennek hála becslések szerint egy év alatt bő 20 százalékkal nőtt a játékosoknak szánt gépek iránti kereslet - írja a HWSW.