Facebook játékok

Farmville, Mafia Wars, Happy Aquarium és még vagy ezer slágerjáték a világ legnagyobb közösségi oldalán. Hogy milyen a Facebook egy gamer szemével? Most megtudod!
1298992259

GDC 2011: Növekedett a PC-s piac, jelenti a PCGA

A PC Gaming Alliance ugyan nemrég két fontos tagot veszített el a Microsoft és az NVIDIA személyében, a minap azonban jó hírekkel szolgálhatott: 2010-ben 19 százalékkal növekedett a PC-s piac, és várhatóan ez a tendencia a jövőben is folytatódni fog. Az ingyenes online játékok hozták a formájukat.
1297840976

Gonoszak a közösségi játékok

Legalábbis a Braid atyja nem tartja túl sokra a Facebookon futó közösségi játékok körüli őrületet, sőt, úgy gondolja, hogy egyenesen gonosz és káros dolgok ezek. Ha pedig valaki, akkor az egyik legaddiktívabb indie játék készítője biztosan tudja, hogy miről beszél, de legalábbis van benne valami.
1297702394

9 milliárd dollárra értékelhetik a Zyngát?

A Farmville és a Mafia Wars című Facebook-játékokat jegyző Zynga egyre komolyabb mértékben növekszik, a Wall Street Journal szerint egy közelgő forrásbevonással akár 9 milliárd dollárra is értékelhetik a céget. Összehasonlításképpen: a Facebookot nemrég 50 milliárd dollárra értékelték.
1296037800

Facebook és Twitter a magyar Xbox Live-on

A Microsoft bejelentette, hogy mától a magyar Xbox Live-on is elérhetővé vált a Facebook és a Twitter, s ezzel megjelent a My Community csatorna is a dashboardon. A szolgáltatások nemzetközi berkekben már tiszteletüket tették a platformon, a novemberben rajtolt hazai rendszerre viszont most érkeztek meg.
1294725094

Kövess minket a Facebookon is!

A Gamekapocs Facebook csatornáján insider infókkal, szerkesztői kommentekkel, beszámolókkal és linkajánlókkal várjuk minden rajongónkat. Ha igazi játékos vagy, akkor köztünk a helyed, ne feledd, a lájk ingyen van, nem kérünk, csak adunk, izgalmas tartalmakat, vicces gamer videókat. Érjük el a háromezret.
1294311600

Per indul az Activision Blizzard és a Zynga ellen

Számoltunk már be néhány merész perről és jogi esetről az évek folyamán, elvégre az Egyesült Államok a perek országa, ahol mindenki azonnal a törvény elé viszi kisebb-nagyobb sértődéseit. A mostani eset azonban talán legambíciózusabb mindegyik közül.
1294153200

HWSW: Facebook - beszállt a Goldman Sachs is

A Goldman Sachs 450 millió dollárral szállt be a Facebookba, az orosz Digital Sky Technologies pedig további 50 millió dollárt fektetett a mindent elsöprő népszerűséggel bíró közösségi oldalba, adta hírül bennfentesekre hivatkozva a New York Times, írja nagytestvérünk, a HWSW.
1293026726

HWSW: A Facebook beérte az új iWiW-et

A múlt heti iWiW-átalakítás kapcsán az [origo] igen büszkén mutogatta a hírfolyam testre szabhatóságát olyan funkcióként, ami "még a Facebookon sincs". Eddig tarthatott az öröm, bár Zuckerberg mérnökei bizonyára nem az iWiW-től kapták az ihletet, de ők is beépítették ezt a szerkezeti fejlesztést, írja a HWSW.
1291649200

HWSW: Megújult a Facebook

Lerántották a leplet a Facebook új profiloldal dizájnjáról. A felhasználók néhány információval többet oszthatnak meg magukról és más lett az elrendezés is. A cég szerint az új kialakítás olyan, mintha "elmesélné az adott felhasználó történetét", segít többet megtudni barátainkról, írja a HWSW.
1290074409

SimCity-szerű játék érkezik a FarmVille alkotóitól

Új játékon dolgozik a Zynga, a Facebook-függő játékosok legnagyobb örömére. A CityVille-ről ugyan nem sokat tudunk, de itt már valószínűleg a játékidő nagy része nem az aratással, hanem egy város polgármesteri feladatainak ellátásával telik majd. Mi már most félünk attól, hogy mi lesz itt!