The Last of Us PS3, PS4

A 2011-es VGA díjátadó rendezvényen leplezték le a legújabb PS3-exkluzív játékot, ami végül PS4-re is megjelent.

Lesifotó és videó a The Last of Us forgatásáról

Javában zajlik az HBO-féle The Last of Us-sorozat forgatása. A stáb a minap ismét Calgary utcáin vett fel néhány jelenetet, ezt látva pedig néhány élesszemű helybéli gyorsan elő is kapta a mobilkamerát.

Csak jövőre jön a The Last of Us-sorozat

Aki esetleg abban bízott, hogy még idén műsorra tűzheti az HBO a The Last of Us-sorozatát, csalódni fog: a csatorna tartalomért felelős igazgatója jelentette ki, hogy a premierre csak jövőre kerülhet sor.

Három játékon is dolgozik a Naughty Dog?

A Naughty Dog egy Twitter-bejegyzésben jelezte, rengeteg betöltetlen állásuk van, amit aztán a stúdió társelnöke, Neil Druckmann is megosztott, aki erősen utalt rá, hogy összesen három projekthez keresik az új munkaerőket.

Riley is szerepel majd a The Last of Us-sorozatban

Úgy tűnik, az HBO adaptációja nem csak az alapjátékot dolgozza fel, hanem annak a DLC-jét is: a minap kiderült, hogy Riley is feltűnik majd a sorozatban valamilyen formában, és már azt is tudjuk, hogy ki játssza.

Akár idén megjelenhet a The Last of Us-remake

Már gyakorlatilag nyílt titok, hogy úton van a The Last of Us PlayStation 5-re szabott változata, a pletykák szerint azonban a vártnál korábban, akár idén kézhez kaphatjuk a remake-et.

Frissítve: Újabb arc a The Last of Us-sorozatban

Azt hittük, hogy mostanra teljesen képbe kerültünk a The Last of Us-sorozat színészgárdáját illetően, azonban kiderült, hogy egy-két nevet titokban tartottak a készítők. Nick Offerman közreműködéséről például az egyik kollégája árulkodott.

Neil Druckmann végzett a The Last of Us-sorozattal

Úgy néz ki, hamarosan véget érhet a The Last of Us-sorozat forgatása, az adaptáció író-rendezője, Neil Druckmann ugyanis már elhagyta a forgatást. A játékfranchise atyja ezzel vissza is tért a Naughty Dog csapatához.

The Last of Us-sorozat - jöhet még néhány fotó?

Már nagyban forog a The Last of Us sorozatváltozata Kanadában, és mivel a munkálatok közterületeken zajlanak, egyre több fotót kapunk róluk. Nézzünk meg néhány újabb példányt!

Képek a The Last of Us-sorozat forgatásáról

Noha a készítők - érthető módon - viszonylag szűkmarkúak a The Last of Us-sorozat látnivalói kapcsán, a szivárogtatókat ez nem akadályozza meg semmiben: érkezett Joelről egy új fotó, és a díszletet is alaposabban szemügyre vehetjük.

The Last of Us-sorozat - befutott az első kép

A The Last of Us Day alkalmából végre láthatjuk, hogyan fest Pedro Pascal és Bella Ramsey Joel és Ellie szerepében. Emellett életjelet adott magáról a franchise multiplayeres mellékága is.