The Last of Us PS3, PS4

A 2011-es VGA díjátadó rendezvényen leplezték le a legújabb PS3-exkluzív játékot, ami végül PS4-re is megjelent.

Frissítve: Januárban érkezik a The Last of Us-sorozat az HBO Maxra

Újabb értékes taggal bővül a videójátékokból készült sorozatok listája. A The Last of Us hivatalos előzetese immár landolt az HBO Maxon is, és vele együtt a premierdátum is.

Kék fény nélkül is játszhatsz a The Last of Us hőseivel

A The Last of Us: Escape the Dark egy új társasjáték, amelyet a Naughty Dog szeretett játékfranchise-a ihletett. Rajongóknak kötelező!

Új AAA-kategóriás játékot fejleszt a Naughty Dog

A Sony egyik friss álláshirdetéséből kiderült, hogy egy új, blockbuster kaliberű játékot készít a Naughty Dog csapata. A projektben a PlayStation Studios Visual Arts csapata is közreműködik.

Breaking: megérkezett a The Last of Us-sorozat első teaser trailere

Ma ünnepeljük a hivatalos The Last of Us-napot, ennek apropóján pedig befutott az HBO-nál készülő The Last of Us-sorozat első teaser trailere.

Végre belenézhetünk a The Last of Us-sorozatba!

Tegnap este elrajtolt a Sárkányok háza, ennek apropóján pedig az HBO összeállított egy trailert a többi közeljövőben érkező műsorából - húsz másodpercre a The Last of Us-sorozat is befigyel!

The Last of Us-sorozat - lehullt a lepel a Henryt és Samet alakító színészekről

Habár a The Last of Us-sorozat forgatása már véget ért, akad még egy-két név a színészgárdából, akit nem mutattak be nekünk a készítők.

Új stúdiót alapít a The Last of Us és az Uncharted 4 direktora

A Naughty Dog-veterán Bruce Straley öt évvel ezelőtt vonult vissza a játékiparból, ez a döntése azonban nem bizonyult véglegesnek. A Naughty Dog egykori fejese Wildflower Interactive néven alapít új fejlesztőcsapatot.

SGF 2022: Bemutatkozott a The Last of Us: Part I - frissítve!

Beigazolódtak a pletykák, lényegében biztosra vehetjük, hogy jön a The Last of Us első részének remake-je. Az újrázás PS5-re és PC-re is megjelenik.

Egyre valószínűbb, hogy karácsonykor érkezik a The Last of Us remake

Mára szinte nyílt titok, hogy a Naughty Dog műhelyében már javában készül a The Last of Us PlayStation 5-re szánt remake-je. Egyre több ipari bennfentes állítja azt, hogy a játék még idén megjelenhet.

Lesifotó és videó a The Last of Us forgatásáról

Javában zajlik az HBO-féle The Last of Us-sorozat forgatása. A stáb a minap ismét Calgary utcáin vett fel néhány jelenetet, ezt látva pedig néhány élesszemű helybéli gyorsan elő is kapta a mobilkamerát.